Kielikeskuslaisten Poreallas! – The LC Jacuzzi!

Kielikeskuksen opettajat ovat toivoneet väylää, jonka kautta kuuluttaa kolleegaa vertaishavainnoimaan opetusta. Kipinä vertaistyöskentelyyn on  syntynyt monille yliopistopedagogiikan kursseilla, joihin pääsääntöisesti kuuluu opetuksen vertaishavainnointia ja palautteen antoa osana kurssia. Kokemukset vertsiatyöskentelystä ovat olleet inspiroivia.

Nyt voit pulahtaa Kielikeskuksen juuri avattuun Porealtaaseen (The LC Jacuzzi), jossa voit etsiä vertaishavainnoijaa tai tarjoutua sellaiseksi yliopistopedan kurssien ulkopuolella. Tällä altaalla saa jakaa muutakin opetuksen kehittämiseen liittyvää asiaa aivan vapaasti!

Sukellus porealtaaseen tapahtuu Moodlessa, täällä:

https://moodle.helsinki.fi/course/view.php?id=14704

Jokaisella liittyjällä on automaattisesti täydet oikeudet muokata sivustoa ja viedä sinne materiaaleja. Huom! Ensimmäisellä kerralla kirjautuessa salasana on: Pore

Leave a Reply