Koekäyttö: Stalin Digital Archive ~ 14.2.2013

This post is also available in: englanti ruotsi

Stalin Digital Archive on Yale University Pressin  ja RGASPIn yhteistyönä muodostama digitaalinen arkisto, joka sisältää mm. Stalinin kirjeenvaihtoa, muistiinpanoja, raportteja jne.

Aiheita ovat mm. ulkopolitiikka ennen II maailmansotaa ja sodan aikana, vainojen aika, suhteet läntisiin johtajiin ja älymystöön jne. Palvelu sisältää myös  Annals of Communism -sarjan 25 volyymia. Palvelua kehitetään edelleen.

Palvelu vaatii rekisteröitymisen: mene palvelun oikealla yläkulmassa olevan Register-linkin kautta rekisteröitymään: rekisteröitymisestä lähetetään s-postiviesti, jonka kautta voit vahvistaa rekisteröitymisen, minkä jälkeen sivusto ohjaa salasanan vaihtoon. Rekisteröitymisen jälkeen pääset katsomaan dokumentteja.

Lisäohjeita palvelun käytöstä löytyy Stalin Digital Archive Nelli-tietueen i-painikkeesta ja Stalin Digital Archiven sivulla on video-oppaita.

Koekäyttöaika: 14.1. – 14.2. 2013