Kansainvälistä menoa ja kesäisiä lukuvinkkejä kirjaston verkkolehdessä

Kirjaston verkkolehti Verkkarin kesänumero keskittyy kansainvälisyyteen. Kirjastoalan ja yliopiston kansainvälinen toiminta on kirjastolaisten arkea, mutta touko-kesäkuussa isännöimämme kansainväliset tapahtumat ovat tuoneet työhömme aivan erityistä säpinää.

Tuoreessa numerossa mm. arkkitehtien ja kirjastolaisten ajatuksia tulevaisuuden oppimisympäristöistä sekä iloisia tunnelmia kansainväliseltä henkilöstövaihtoviikolta.  Lue myös Open access -kuulumiset Viikistä ja poimi suosikkisi kirjastolaisten kirjavinkeistä.

Tiesitkö, että yliopistolaisille on tarjolla kesälukemiseksi myös uusia e-kirjoja mm. Springeriltä ja Cambridge University Pressiltä? Lue lisää kirjaston e-kirjakokoelmasta.

Kirjaston verkkolehti Verkkari 2/2014