Mitä mieltä olet e-kirjoista? Osallistu kyselyyn!

This post is also available in: englanti ruotsi

Yliopistokirjastot keräävät nyt opiskelijoiden ja opettajien kokemuksia e-kurssikirjojen käytöstä opinnoissa sekä opetuksessa. E-kirjoilla tarkoitetaan sähköisessä muodossa olevia kirjoja, joita voit lukea esim. tietokoneen tai mobiililaitteen avulla. Kyselyllä saadun palautteen perusteella kehitämme opinnoissa tarvittavien e-kirjojen saatavuutta ja käytettävyyttä entistä paremmaksi, siksi mielipiteesi on erittäin tärkeä!

bookOpiskelijakyselyn linkki: https://my.surveypal.com/-E-kirjat-opintojen-tukena–kysely

Opettajakyselyn linkki: https://my.surveypal.com/E-kirjat–opetuksen-tukena-kysely

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja vastaajien yksityisyyttä kunnioittaen. Yksittäisten vastaajan antamat tiedot eivät ole raportoinnissa tunnistettavissa. Tutkimusaineisto arkistoidaan Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon tieteellisen tutkimuksen ja opetuksen käyttöön.​

 

Vastaa kyselyyn 31.5.2016 mennessä. Kyselyn on toteuttanut Kansalliskirjasto yhdessä korkeakoulukirjastojen kanssa. Yhteyden kyselyn toteuttajiin saa osoitteesta: finelib[at]helsinki.fi​​

Kiitos osallistumisesta!