Hyödynnä lukumahdollisuus: tuhansia uusia De Gruyterin e-kirjoja käytössä neljän kuukauden ajan!

This post is also available in: englanti ruotsi

De Gruyter -logoHelsingin yliopiston kirjasto on jo hankkinut lukuisia De Gruyter -kustantajan e-kirjoja. Nyt olemme saaneet käyttöömme De Gruyterin koko e-kirjakokoelman (noin 38000 kirjaa)  Helsingin yliopiston verkkoon neljän kuukauden ajaksi. Kokoelma sisältää e-kirjoja myös seuraavilta kustantajilta: Harvard University Press, Princeton University Press, Columbia University Press, University of Pennsylvania Press, University of Toronto Press.

De Gruyter julkaisee aineistoa seuraavilta tieteenaloilta: humanistiset tieteet, yhteiskuntatieteet, matemaattis-luonnontieteelliset alat, lääketiede ja oikeustiede. E-kirjakokoelmaa on mahdollista selata aihealueittain. Kokoelma karttuu uusilla e-kirjoilla joka kuukausi.

Kirjat ovat tarjolla lokakuusta 2016 tammikuun 2017 loppuun, jonka jälkeen käytetyimmät valitaan kirjaston kokoelmaan pysyvästi.

De Gruyter Online 

Ohjeita De Gruyterin e-kirjojen käyttöön

Käyttöaika: 3.10.2016-31.1.2017

Palaute: e-library@helsinki.fi

Book cover: How literary worlds are shapedBook cover: VölkerrechtBook cover: 3D ultrasound in prenatal diagnosisBook cover: Communication and learningBook cover: Biomaterials