Mitä mieltä olet uudesta Helkasta?

This post is also available in: englanti ruotsi

Mitä mieltä olet uudesta Helkasta? Onko käyttökokemus parempi kuin aiemmin? Onko haku helppoa, löytyvätkö aineistot kirjastosta vaivatta, riittävätkö näytöllä näkyvät tiedot aineiston etsimiseen?

Kansalliskirjasto kerää Finna-palvelunsa – joka uutta Helkaammekin pyörittää – asiakkailta palautetta lyhyellä kyselyllä 7.-27.12.2016. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kyselyn tuloksia hyödynnetään Finnan kehittämistyössä. Vastanneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy Tab S2 9.7″ 4G 32GB New Edition -tabletti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä:

https://my.surveypal.com/Finnasurvey

Tervetuloa vastaamaan! Mielipiteesi on tärkeä.

Finna.fi kokoaa yhteen Suomen kirjastojen, arkistojen ja museoiden aineistot. Tällä hetkellä Finnassa on mukana yli 100 organisaatiota ja yli 11 miljoonaa aineistotietoa. Määrä kasvaa jatkuvasti, kun uusia organisaatioita liittyy Finnaan. Finnan kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto.

2 Replies to “Mitä mieltä olet uudesta Helkasta?”

  1. Yritin kirjautua ohjelmaan. Kirjautumissivulla kerrotaan että varmistin 1234 on estetty ja pyydetään muuttamaan se vanhassa Helkassa. Mistähän tämä vanha Helka olisi löydettävissä. Mielestäni kirjautuminen on nyt hankalampaa kuin ennen.
    Vastaatteko mahdollisiman pian, koska minun pitäisi uusia lainojani, mutten pääse sitä tekemään, koska tuo 1234 ei kelpaa.

    1. Hei, vanha Helka – johon löytyy linkki mm. uuden Helkan etusivulta, jossa pin-koodi kehotetaan vaihtamaan – löytyy osoitteesta: helka.linneanet.fi

Comments are closed.