Lukurauhaa -kampanja Helsingin yliopiston kirjastossa

This post is also available in: englanti

20. huhtikuuta alkaen kampanjoimme Helsingin yliopiston kirjastossa lukurauhan puolesta. Kampanjalla haluamme muistuttaa kaikkia opiskelu- ja lukurauhan tärkeydestä ja nostaa esiin yhteisiä pelisääntöjä. Lukurauhaa-kampanja on käynnissä 20.-26.4.2017.

Pohjoismaisissa kirjastoissa on aina pidetty kiinni avoimuudesta sekä tiedon saannissa että tilojen käytössä, ja samaa perinnettä vaalimme myös Helsingin yliopiston kirjastossa. Kirjastoon ovat tervetulleita kaikki.

Kun olet yliopiston kirjaston tiloissa, muista, että se on luonteeltaan rauhallinen ympäristö, jossa ensisijaisesti opiskellaan, luetaan ja työskennellään. Yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla annamme toisillemme lukurauhan ja tilaa sekä opiskella että viihtyä kirjastossa. Nämä pelisäännöt koskevat kaikkia.

Tutustu kirjaston pelisääntöihin

kampanjan päivittäiset teemat