Tervetuloa uudistettuun Kumpulan kampuskirjastoon

This post is also available in: englanti, ruotsi

Kumpulan kampuskirjasto oli suljettuna 21.5.-2.9.2018  remontin vuoksi. Kirjaston ensimmäinen kerros tiloineen, palveluineen ja kokoelmineen on käytettävissä maanantaista 3.9. alkaen, mutta toisessa kerroksessa remontti jatkuu vielä lokakuun 2018 loppuun.

Tilamuutosprojektissa mukana kirjaston lisäksi tiedekunta ja opiskelijapalvelut

Kirjaston tilamuutosprojekti kytkeytyy laajempaan hankkeeseen, jossa ovat mukana matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta ja yliopiston opiskelijapalvelut. Kirjaston tavoitteena on luoda monipuolinen ja joustava oppimisympäristötila ensimmäiseen kerrokseen ja nykyistä noin puolet pienempään tilaan toisessa kerroksessa.

• Aiemmin toisessa kerroksessa sijainneet painetut aineistot on siirretty ensimmäiseen kerrokseen, joten jatkossa sekä kurssikirjat että muu aineisto löytyvät ensimmäisestä kerroksesta.
  • Kirjaston tiloissa sijainnut Examinarium-tenttiakvaario on muuttanut Chemicumiin (huone A122).
  • Uudet lainaus- ja palautusautomaatit on sijoitettu vierekkäin ja ne löytyvät läheltä sisäänkäyntiä.
  • Hiljaista lukualuetta on lisätty ja tilat sijaitsevat vierekkäin kerroksen perällä.
  • Ryhmätyöhuoneita on saatu yksi lisää (G103e),  ja toinen on vaihtanut paikkaa (G108d -> G108a).
  • Entinen henkilökunnan tila sisäänkäynnin vasemmalla puolella on nykyisin vapaasti käytettävää ryhmätyöskentelyaluetta. Alueella sijaitsevat myös kurssikirjojen lukusalikappaleet.
  • Muista että ryhmätyöhuoneet varataan O365-kalenterissa, ei kirjaston tiskillä. Kumpulan kampuskirjaston varattavat ryhmätyöhuoneet ovat G108a, G103c, G103e ja G103g.

Remontti jatkuu toisessa kerroksessa

Kampuskirjastolta vapautuvat toisen kerroksen tilat siirtyvät matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan tutkijoiden käyttöön. Kirjastolle jääviin tiloihin suunnitellaan uudenlaisia opiskelijoiden neuvontapalveluja ja erityistenttitiloja.

Kumpulan kampuskirjaston avautuessa 3.9. toinen kerros on edelleen suljettu, sillä remontti jatkuu siellä vielä lokakuun 2018 loppuun.

Aiemmin toisessa kerroksessa sijainnut painettu aineisto on siirretty ensimmäiseen kerrokseen, ja on sieltä käsin käytettävissä 3.9. alkaen.

Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan henkilökunnan ympärivuorokautinen pääsy Kumpulan kampuskirjaston tiloihin päättyi 18.5.2018. Kirjaston tilat ovat tiedekunnan henkilökunnankin käytettävissä kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.

Aikataulu