Tätä on luvassa 3.9. aukeavassa Kumpulan kampuskirjastossa

This post is also available in: englanti

Koko kesän remontissa ollut Kumpulan kampuskirjasto avaa ovensa maanantaina 3.9.2018. Kirjaston ensimmäinen kerros tiloineen, palveluineen ja kokoelmineen on käytettävissä heti, mutta toisessa kerroksessa remontti jatkuu vielä lokakuun loppuun.

 

 

Huomaa nämä muutokset 1. kerroksessa

  • Aiemmin toisessa kerroksessa sijainneet painetut aineistot on siirretty ensimmäiseen kerrokseen, joten jatkossa sekä kurssikirjat että muu aineisto löytyvät ensimmäisestä kerroksesta.
  • Kirjaston tiloissa sijainnut Examinarium-tenttiakvaario on muuttanut Chemicumiin (huone A122).
  • Uudet lainaus- ja palautusautomaatit on sijoitettu vierekkäin ja ne löytyvät läheltä sisäänkäyntiä.
  • Hiljaista lukualuetta on lisätty ja tilat sijaitsevat vierekkäin kerroksen perällä. Näin ryhmätyötiloista kantautuvat äänet eivät toivottavasti enää häiritse hiljaisissa tiloissa opiskelevia.
  • Ryhmätyöhuoneita on saatu yksi lisää (G103e),  ja toinen on vaihtanut paikkaa (G108d -> G108a).
  • Entinen henkilökunnan tila sisäänkäynnin vasemmalla puolella on nykyisin vapaasti käytettävää ryhmätyöskentelyaluetta. Alueella sijaitsevat myös kurssikirjojen lukusalikappaleet.
  • Muista että ryhmätyöhuoneet varataan O365-kalenterissa, ei kirjaston tiskillä. Kumpulan kampuskirjaston varattavat ryhmätyöhuoneet ovat G108a, G103c, G103e, G103g.

Toinen kerros edelleen suljettu

Kumpulan kampuskirjaston avautuessa 3.9. toinen kerros on edelleen suljettu, sillä remontti jatkuu siellä vielä lokakuun 2018 loppuun.

Aiemmin toisessa kerroksessa sijainnut painettu aineisto on siirretty ensimmäiseen kerrokseen, ja on sieltä käsin käytettävissä 3.9. alkaen.

Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan henkilökunnan ympärivuorokautinen pääsy Kumpulan kampuskirjaston tiloihin päättyi 18.5.2018. Kirjaston tilat ovat tiedekunnan henkilökunnankin käytettävissä kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.

Aiheesta lisää