Virtuaalinen ChemBio Finland on tulossa!

ChemBio Finland -tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin kevääseen 2022. Tänä keväänä järjestetään kuitenkin virtuaalinen ennakkotapahtuma ChemBio 2021, jonka ajankohta on keskiviikko 28.4.2021!

Virtuaalinen ennakkotapahtuma tarjoaa tiiviissä muodossa kiinnostavia makupaloja ChemBion tulevasta ohjelmasta ja mahdollistaa ammattilaisten ja opiskelijoiden kohtaamisen tänäkin vuonna. Huhtikuun virtuaalitapahtuman rekisteröinti aukeaa 18. tammikuuta. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

ChemBio Finland – Kemian ja bioalan tärkein kohtaamispaikka

ChemBio Finland kokoaa seuraavan kerran  kemian ja bioalan ammattilaiset paikan päälle Messukeskukseen Helsinkiin 30.–31.3.2022. Pohjoismaiden johtavassa kemian ja bioalan tapahtumassa on esillä kemianteollisuutta, bioteknologiaa sekä laboratoriotuotteita.

Joka toinen vuosi järjestettävä ChemBio toteutetaan yhteistyössä Kemian SeurojenSuomen Bioteollisuus ry :n (FIB) ja Kemianteollisuus ry:n kanssa.

Lue lisää ja rekisteröidy täällä.

ChemBio Finland avautuu Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 30.-31.3.2022. Samaan ajankohtaan siirtyvät myös metsäteollisuuden kansainvälinen tapahtuma PulPaper ja kemikaaliturvallisuuden asiantuntijafoorumi Helsinki Chemicals Forum.

CategoriesUncategorizedTags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *