Moodin palloseura aloitti tänään taipaleensa yliopistoliikunnan jalkapallosarjassa
tiukalla taistolla englannin kielen opiskelijoita vastaan (kääntäjien ja pyörittäjien
yhteisjoukkue tai jokin vastaavaa). Verta ja hikeä vaatineen väännön jälkeen pisteet
tasattiin loppulukemin 2-2.

(Lue lisää)
Ottelu alkoi tasaisesti ylähirsien kolistessa molemmissa päissä ja Anteron torjuessa
MoPSin maalilla kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Kesken MoPSin hyvän painostuksen
sattui joukkueen kapteenille (sille hikiselle puujalkaiselle säätäjälle) totaalisen musta
minuutti. Ensiksi epäonnistunut haltuunotto, sen jälkeen vastustaja onnistui laittamaan
pallon kapteenin jalkojen välistä ja lopputuloksena läpiajo ja maali. Näin ensimmäinen
puoliaika päättyi vastustajan 0-1 johdossa. Toiselle puoliajalle saapui entisestään
sisuuntunut MoPSi. Ei kestänyt kauaakaan kun hyökkääjänä pelannut Sonja taituroi Juhalle
laukaisupaikan ja Juhan vasuri puhui kuin urheiluilu- ja kulttuuriministeri eduskunnan
istunnossa. Englannin maajoukkue siirtyi vielä johtoon, mutta hyvin aamun laskareissa
verrytelleet Moodin urhot jaksoivat juosta vastustajaansa paremmin ottelun loppuun asti.
Lopulta Juha kruunasi upean pelinsä niittaamalla pallon maaliin toistamiseen ja näin
tuloksena oli molempia joukkueita tyydyttänyt tasapeli.

Jos haluat vielä mukaan kentälle kokemaan tämän päivän kaltaisia kiihkeitä hetkiä
jalkapallon parissa tilastollinen pilke silmäkulmassa tietenkin, ota yhteyttä joukkueen
kapteeniin (tuomas.reitera@helsinki.fi). Kannustajat kentän laidalle ovat myös enemmän
kuin tervetulleita. Ottelut pelataan Töölön tekonurmikentällä (jäähallin takana)
maanantaisin, keskiviikkosin ja perjantaisin iltapäivällä. Alla vielä ottelujen tarkat