Jäseneksi?

Haluatko mukaan MYY ry:n toimintaan? Liity tästä!

Jäsenmaksu on 10 euroa, ja hintaan sisältyy:

– Ympäristötieteiden Opiskelijat – MYY ry -perushaalarimerkki
– Oikeus MYY ry:n haalareihin
– Ilmainen kahvi/tee biokeskus 3:n kerhohuoneella
– Etusija ekskuille, sitseille, Karkkilaan ja muihin osallistujamäärältään rajoitettuihin tapahtumiin
– Alennettuja hintoja maksullisista tapahtumista ja esim. MyyWei V -laulukirjasta

Lisäksi jäsenmaksuilla katetaan monenlaisen jäsenistön vaalimiseen liittyvän toiminnan kuluja, kuten tapahtumien järjestyskuluja!

Jäsenmaksu on kertaluontoinen, eli sitä ei tarvitse maksaa vuosittain uudestaan.

Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi (Helsingin yliopistossa maatalous-metsätieteellisessä tai bio- ja ympäristötieteellisessä tiedekunnassa ympäristötieteitä pää- tai sivuaineenaan opiskeleva henkilö) tai ulkojäseneksi (henkilö, joka on kiinnostunut ympäristötieteistä ja jota kaksi yhdistyksen varsinaista jäsentä suosittelee). Varsinaisella jäsenellä on puhe- ja äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, puheoikeus hallituksen kokouksissa ja oikeus asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen ja toimihenkilöiksi. Ulkojäsenellä on varsinaisen jäsenen oikeudet ja velvollisuudet, mutta hänellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa, eikä häntä voida valita hallitukseen.

Liittyminen varsinaiseksi jäseneksi tapahtuu yllä olevan e-lomakkeen kautta ja maksamalla säädetty jäsenmaksu verkkomaksuna (maksuohjeet e-lomakkeen yhteydessä). Ulkojäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä hallitukseen, esim. sähköpostilla osoitteeseen myy-hallitus[at]helsinki.fi ja maksamalla jäsenmaksun.

Hallitus tai yhdistyksen kokous hyväksyy uudet jäsenet.