Tapahtumia

MYY ry järjestää jäsenistönsä riemuksi monipuolisesti tapahtumia pitkin vuotta. Tapahtumatarjonta koostuu perinteikkäistä jokavuotisista tapahtumista, uusista kokeiluista sekä kerhojen omista kokoontumisista.
Perinteisiä tapahtumia ovat esimerkiksi alkusyksyn fuksitapahtumat (orientoiva viikko, peli-ilta ja fuksiaiset), legendaariset ekskursiot, sitsit, Karkkilan pikkujouluviikonloppu, laskiaisen Nousiainen, fuksibileet tai -mökkeily sekä Vapun kotiviinikilpailu.
Karkkila
Vuotinaisten leirikeskuksessa Karkkilassa myyläiset juhlivat vuosittain pikkujouluja. Viikonlopun ajan kestävässä retriitissä rentoudutaan ja nautitaan olosta rakkaudentäyteisessä tunnelmassa Karkkilan talon lämmössä. Perinne juontuu tiettävästi kultaiselta 80-luvulta. Karkkila on vuoden odotetuin tapahtuma, eikä suotta – tapahtuma on saavuttanut jo kulttimaineen. Sauna on lämpimänä myöhään yöhön, keittiössä kokkaillaan vegeherkkuja ja jostain syystä yöllä leivotaan pullaa. Hevihuone ei ole nukkumista varten! Sänkyjä ei ehkä riitä kaikille, mutta onneksi voi aina majoittautua salin lattialle leppoisaan myyläiskasaan. Karkkilassa kristallisoituu myös tuttu sanonta: myyläiset mahtuvat pieneen tilaan. Ilmoittautuminen ja lisätietoja loka-marraskuun tienoilla!
Vapun kotiviinikilpailu
Vappuaattoaamun suunnitelmat ovat myyläisille selvät: kokoonnutaan sankoin joukoin Latokylän C-grundin edustalle ja arvioidaan hienostuneesti kunnon kotipolttoista tavaraa. Perinteikkääseen tapahtumaan voi osallistua kilpailijana, kunhan vain tulee paikalle omatekoisen kilpailujuoman kera (väh. 2 pulloa mukaan) ja jättää juoman arvosteltavaksi. Paikan päällä valitaan arvovaltainen tuomaristo, jotka julistavat tiukan maistelusession päätteeksi kilpailusarjojen voittajat. Pullollinen jokaista juomaa lähtee kiertoon myös yleisön maisteltavaksi. Saunakin lämpeää iltapäivästä, joten tästä tapahtumasta on hyvä jatkaa vappuaaton viettoon! Tarkempia tietoja kevään aikana ja lähempänä vappua.
P.S. Kiinnostaisiko järjestää myyläisille jotain toimintaa? Ota ideoinesi yhteyttä hallitukseen, niin autamme sinua järjestelyissä ja tiedotuksessa!

Vastaa