Syksyn tapahtumia

Fuksisyksynä pääsee heti opiskelijaelämän makuun orientoivan viikon ja lukuisten tapahtumien myötä. Tässä esiteltynä niistä tärkeimpiä.

Orientoiva viikko

Syksy lähtee käyntiin orientoivan viikon meiningeistä, joita riittääkin lähes joka illalle. Perinteisiä meininkejä ovat tiistain eläinnimi-ilta, keskiviikon piknik ja jatkot Viikin paikallisessa Kaskessa, sekä torstain ja perjantain fuksibileet tiedekuntajärjestöjen MMYL:n ja Biosfäärin järjestäminä.
Orientoivan viikon fb-eventti

Fuksiaiset

Fuksiaiset ovat ryhmäyttäviä rastinkiertotapahtumia, joista riittää muistoja ja juttuaiheita pitkälle kääpävuosiin asti! Fuksiaisia on paljon eri järjestöjen järjestäminä. Myyläiselle fuksille tärkeimpiä ovat tietenkin MYYn omat fuksiaiset (14.9.2018) sekä koko bio-, ja ympäristötieteellisen tiedekunnan fukseille tarkoitetut Symbioosi ry:n järjestämä Biodiversiteettipeli (12.10.) ja MMYL:n fuksiaiset (6.9.)

Fuksisitsit

Sitsit ovat erittäin perinteikkäitä akateemisia pöytäjuhlia, joissa lauletaan, juodaan ja syödään. Sitsejä on syksyn ja vuoden mittaan paljon monien eri järjestöjen toimesta ja fuksisitsit järjestetäänkin varta vasten esittelemään sitsit uusille opiskelijoille. MYYn fuksisitsit ovat 25.9. Fuksisitsien fb-eventti

Eksku

MYYn perinteikäs ja mahtava ekskursio järjestetään vuorovuosina koti-, ja ulkomaille, ja tänä vuonna on ulkomaan reissun vuoro, kun bussi suuntaa Puolaan 2.-9.10! Vanhempiin ja omanikäisiin opiskelijoihin tutustumiseen ei ole parempaa keinoa, kuin viettää heidän kanssaan viikko tien päällä!
Puola-exqun fb-eventti

Karkkila

Ekskun ohella syksyn odotetuin tapahtuma on jokasyksyinen pikkujouluviikonloppu Karkkilassa. Myyläiset lähtevät unohtamaan huolet, surut ja ulkomaailman ylipäätään yhden marraskuisen viikonlopun ajaksi. Tiivistä tunnelmaa ja pitkäkestoisia muistoja luvassa tänä vuonna 16.-18.11.