Hallitus 2019

Eliisa Leppävuori
Puheenjohtaja, työelämä- ja opintovastaava

Opiskelen kolmatta vuotta folkloristiikkaa ja työstän graduani tällä hetkellä. Istun hallituksessa toista vuotta ja tällä kertaa johdan puhetta kokouksissa ja vastaan koulutus ja opintoasioista. Miut löytää usein kirjastosta tai urheilemasta. Pidän kaljasta ja lehmistä sekä haasteista.

 

 

 

Jenni Haapanen
Varapuheenjohtaja, yhdenvertaisuusvastaava

Kolmas vuosi folkloristiikan opintoja, kolmas vuosi NEFAn hallituksessa. Yli-Haapanen 2.0 yhdistää aikaisempien vuosien hallitustehtävänsä ja toimii kuluvana vuotena sekä NEFAn varapuheenjohtajana että yhdenvertaisuusvastaavana. En niin välitä muutoksista; edellisvuoden esittelytekstin mukaisesti rakastan edelleen kirjoja, kahvia ja nukkumista.

 

 

Roope Kotiniemi
Taloudenhoitaja, työelämä- ja opintovastaava

Folkloristiikka – kiinnostuksen kohteet hakevat vielä rajojaan ja suuntiaan, mutta useimmiten pyörivät myyttien, mytologioiden ja rahvaanuskon ympärillä.

 

 

 


Saga Jacksen
Sihteeri

Olen Saga, toisen vuoden kansatieteen opiskelija. Olen uutena jäsenenä Nefan hallituksessa. Sivuaineina opiskelen monitieteistä ympäristötutkimusta ja yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelmasta aion opiskella kehitysmaatutkimusta. Minua kiinnostaa ihmisten toiminta ja vaikutukset eri ympäristöissä. Pidän pyöräilystä, lukemisesta ja elokuvien katselusta.

Peppi Kääpä
Tiedotusvastaava

Olen kulttuurien tutkimuksen kandiohjelman toisen vuoden opiskelija. Opintosuuntani on kansatiede ja sivuaineina opiskelen yhteiskunnallisen muutoksen tutkimusta sekä viestintää. Minua kiinnostaa melko laajasti ravitsemus, terveys ja hyvinvointi sekä näihin liitetyt käsitykset ja uskomukset. Rakastan ruokaa, Netflix-dokumenttien luukuttamista ja valokuvaamista.

 

Siru Lundell
Tila- ja tapahtumavastaava

Olen nyt ensimmäistä kertaa hallituksessa oleva toisen vuoden folkloristiikan opiskelija. Sivuainekokonaisuuksia yritän kasata uskonto- ja tietojenkäsittelytieteestä. Halusin lapsena mörkötieteelliselle uralle, ja möröt ovat vieläkin kivoja, vaikka minua kiinnostavat nykyään myös muut alaani liittyvät aiheet. Kulutan aikaa opiskelun lisäksi Etelä-Pohjalaisessa Osakunnassa ja musiikin parissa. Toivon, että voisin panostaa enemmän pusikossa hyppimiseen ja piirtämiseen.

 

Jonna Rantala
Ympäristövastaava

Olen kulttuurien tutkimuksen fuksi v. 2018, ja suuntanani tulee olemaan folkloristiikka. Kiinnostuksen kohteeni varmasti tarkentuvat tulevaisuudessa, mutta mukaan on tarttunut jo paljon – mm. vanha kansanusko ja kuolemakäsitykset, karhumytologia, kansanparannus ja runonlaulanta. Ennen opintoja olen toiminut sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa, akuuttipsykiatrian puolella. Sydäntä lähellä ovat kissat, luonto, Lappi, kirjat ja taide. Musiikki on minulle tärkeää: klassinen, kansanmusiikki ja metalli. Rakastan nukkumista ja kahvia, joka on musiikkimakuani mustempaa.

Kaikkien hallituslaisten sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)helsinki.fi, ellei toisin mainita. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Vastaa