Ota yhteyttä

Nefan hallitukseen saa helpoiten yhteyden sähköpostilla. Osoite on nefa-hallitus(at)helsinki.fi. Yksittäisten hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteet löydät Hallitus 2019 -esittelysivulta.

Yleisissä tiedotusasioissa voit lähettää sähköpostia nefa-tiedottaja(at)helsinki.fi.

Liity NEFAn postituslistalle

NEFA-Helsinki ry:n sähköpostilistan osoite on nefa-info(at)helsinki.fi. Lista on tarkoitettu tiedotuskäyttöön, ja siellä tiedotetaan niin ainejärjestön tapahtumista kuin myös opiskeluun ja työnsaantiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Listalle liittyminen on siis erittäin suositeltavaa vähintäänkin kaikille folkloristiikan ja kansatieteen opiskelijoille.

Listalle liittyminen käy kätevästi lähettämällä otsikoimaton sähköpostiviesti ’subscribe nefa-info’ osoitteeseen majordomo(at)helsinki.fi Listalta voi halutessaan poistua lähettämällä otsikoimattoman viestin ’unsubscribe nefa-info’ edellämainittuun osoitteeseen.

2 Responses to Ota yhteyttä

  1. Aleksi Lehtiö sanoo:

    kaipaisitteko jotakuta kirjottamaan tohon teiän blogiin? Tääl olis yks nuori miespuolinen kansatieteen fuksi ilmottautumassa palvelukseen. Kirjoittelen jo valmiiks omaa blogii harrastukseen liittyen, mut aattelin kans auttaa nefaa.

  2. Mirkka sanoo:

    Heipsan! Jos on jotain infoa antaa tulevista fuksiaista tai jos kaipaatte meidän tutoreiden aktiivista osallistumista, niin saa pistää sähköpostia. En pahastuisi ollenkaan, päinvastoin se olisi huippukivaajee!

Vastaa