Yhteystiedot

Hallitus: nefa-hallitus(at)helsinki.fi tai yksittäisten jäsenten kohdalla etunimi.sukunimi(at)helsinki.fi

Yleiset tiedotusasiat: nefa-tiedottaja(at)helsinki.fi

Liity Nefan postituslistalle

Sähköpostilistalla tapahtuu suurin osa Nefan tiedonkulusta, kuten ilmoittaminen hallituksen kokouksista, työmahdollisuuksista sekä järjestön tai yliopiston muista tapahtumista ja tilaisuuksista!

1) Lähetä osoitteeseen majordomo(at)helsinki.fi otsikoimaton viesti, jossa lukee
’subscribe nefa-info’. Se osoite, josta viesti lähetetään, tallentuu listan vastaanottajaksi.

2) Listalle on myös mahdollista liittyä eri osoitteella kuin lähetysosoite, jolloin viestiksi tulee kirjoittaa ’subscribe nefa-info vastaanottajan.osoite@domainin.nimi’. Kirjautuminen vahvistuu, kun listan ylläpitäjä on hyväksynyt sen.

Listoilta erotaan vastaavalla tavalla, lähettämällä viesti ’unsubscribe nefa-info’ yllä mainittuun osoitteeseen.

Oletko kokenut häirintää taphtumissamme?

Jos koet tai näet Nefan tapahtumissa häirintää, syrjintää tai epäasiallista kohtelua, ilmoitathan asiasta yhdenvertaisuusvastaavalle sähköpostitse tai anonyymisti täyttämällä ongelmatilannelomakkeen.

Anna palautetta toiminnastamme

Pyrimme kehittämään toimintaamme jäsenistön toiveiden ja kehitysehdotusten perusteella. Voit antaa palautetta vastaamalla jäsenkyselyymme tai suoraan sähköpostitse nefa-hallitus(at)helsinki.fi.

3 kommenttia artikkeliin ”Yhteystiedot”

  1. kaipaisitteko jotakuta kirjottamaan tohon teiän blogiin? Tääl olis yks nuori miespuolinen kansatieteen fuksi ilmottautumassa palvelukseen. Kirjoittelen jo valmiiks omaa blogii harrastukseen liittyen, mut aattelin kans auttaa nefaa.

  2. Heipsan! Jos on jotain infoa antaa tulevista fuksiaista tai jos kaipaatte meidän tutoreiden aktiivista osallistumista, niin saa pistää sähköpostia. En pahastuisi ollenkaan, päinvastoin se olisi huippukivaajee!

Vastaa