Evenemang

 

OCTAVIAS HÄNDELSEKALENDER VERKSAMHETSÅRET 2018

Detta är de program som Octavia hittills har planerat in under verksamhetsåret 2018, ändringar i programmen kan förekomma.
Våren 2018
7.2: Sykväll med Octavia
Har du många halarmärken osydda? Tycker du att det är tråkigt att sy märken själv? Är du också i behov av lite vin å snacks? Kom då med på Octavias sykväll! Allt blir roligare i trevligt sällskap!
23.2: Quizkväll 
Har du dolda kunskaper som du inte kunnat visa upp i tenterna? Eller annars inte har något särskilt för dig den 28 februari? Kom med och delta i Octavias quizkväll! Vi kommer samtidigt att rösta fram det bästa bidraget till Octavias halarmärke.
13.3: Octavias arbetslivskväll
Vad gör en socialarbetare egentligen? Octavia ordnar en arbetslivskväll den 13.3. kl. 18:00 och fyra socialarbetare är inbjudna för att berätta om sitt arbete och sina arbetserfarenheter som socialarbetare. Ni har möjlighet att ställa frågor. Vi bjuder även på tilltugg!
12.4: Boctavialine goes Rush

Välkomna med på Octavias och Borderlines (Boctavialines) i princip traditionella besök till RUSH! ♥ Saknar du tiderna på studsmattan? Vill du hoppa bort all stress och bekymmer? Vill du mjuka upp dina stela leder? Eller har du annars bara inget särskilt för dig? Kom med och hoppa!!
Vi har gemensam start kl. 17:00 från Soc&kom och tar oss därefter med tåg till Rush. Själva hoppandet börjar kl. 18:00 och vi håller på i en timme. Komsikomsi!

NÄR: 17:00 start från Soc&kom, själva hoppningen börjar kl. 18:00
VAR: Gjuterivägen 25
VARFÖR: ”Those who don’t jump will never fly” 😉 + de e jätteroligt!
PRIS: 12,60€ + 3€ för sockor

18.4: Jag kom just ifrån…-SITZ

Välkomna till Octavias första sitz för i år! ♥
Temat för sitzen är: ”jag kom just från”. Kom du kanske just från Alperna? Gymmet? Sängen? Fantasin har inga gränser! Eller så kan du också slänga på dig det första du hittar. :D

Sitzen kommer att utspela sig i Majstrandens klubbrum. Coccarna börjar kl. 18:30 och själva sitzen kl. 19:00.

Anmälan till sitzen öppnar på tisdagen (10.4) kl. 12:00 och stänger måndagen den 16.4.

VAD: Jag kom just från -sitz
VAR: Romgatan 5a, Majstrandens klubbrum
NÄR: Onsdagen den 18.4 kl.18:30
VARFÖR: För att en skön sitz på pikkulauantai med härliga människor inte kan sitta fel!
PRIS: 8€ / 6€ för alkoholfria

Häng med vetja, it’s gonna be awesome ♥

24.4: Studiebesök till Krits (Kriminaalihuollon tukisäätiö) 

Välkomna till årets första studiebesök @ KRITS!

När: Tisdagen den 24.4 kl. 10.00-12.00. Träff för dem som vill åka tillsammans i aulan på första våningen vid Soc&Kom kl. 9.25. De som åker ensamma bör vara på plats senast kl. 9.55.
Var: Kinaborgsgatan 2 A
Vad: Studiebesök till KRITS: Kriminaalihuollon tukisäätiö. Vi får bekanta oss med deras verksamhet och hur de arbetar för att bl.a. stöda och främja rehabiliteringsorienterad kriminalpolitik i syfte att förebygga återfallsbrottslighet.
Varför: Kunskap är nyttigt!

Studiebesöket är på finska!

Eftersom KRITS tar emot ett begränsat antal personer får ni anmäla er via länken senast den 22.4: https://docs.google.com/forms/d/117uaPaNkJzpFR4__1svvTH484FleGbGpqJFZ84wqc0o/edit

Obs! Anmälan är bindande p.g.a. begränsat antal platser! Ifall du får förhinder eller blir sjuk, avanmäl dig till anna.backstrom@helsinki.fi.

28.4: Octavias subcrawl 
Snart är det återigen dags för ett mycket uppskattat evenemang, nämligen Octavias egna Subcrawl! Konceptet är enkelt men ack så roligt! Det hela går ut på att vi startar vid Nordsjö metrostation och sedan färdas med metro till Gräsviken. På varje station stiger vi av, besöker en bar eller drar någon pussikalja(eller pussivatten om man vill). Man måste inte vara med under hela färden, det är helt tillåtet att hoppa in när man har tid och avsluta då man fått nog.
För den som klarar sig hela vägen finns ett ärofyllt pris!
Vi startar från Nordsjö metrostation kl.11.
Hoppas vi ses!
Hösten 2018
14.9: Kräftskiva

Varmt välkomna till Octavias traditionella och uppskattade kräftskiva! Hälsa nya studeranden välkomna, återförenas med gamla bekanta och lär känna nya människor. Ingen skillnad om du är gulis eller sjätte årets studerande; alla vill och alla kan! Efter kräftisen drar de som vill vidare till en klubb/bar på efterfest. Kom ihåg sångbok, cash och penna! Ps. Octavias nya halarmärke kommer att gå att köpa.

OBS: Anmälan öppnar fredagen den 31.8 kl. 12:00. Max 25 personer, så var snabb med att anmäla dig! Anmälan stänger onsdagen den 12.9.
Hoppas vi ses!

VAD: OCTAVIAS KRÄFTIS
NÄR: 14.9 kl. 18:30. Fördrinken börjar kl. 18:00.
VAR: Personalens kafferum vid Soc&kom
PRIS: 10€ eller 8€ för alkoholfria
VARFÖR: För en bra start på hösten och för att lära känna både nya och gamla octavianer.
Klädkod: Cocktail

16.10: Ikea med Octavia, Borderline & Habitus <3

HABITUS, BORDERLINE & OCTAVIA ÅKER TILL IKEA ESBO tisdagen den 16:e oktober! Vi träffas vid huvudingången i Soc&kom kl. 16:30 och promenerar därefter till Kiasma där IKEA-bussen startar kl. 17:00 (gratis). Bussen åker tillbaka kl. 20:00.
Kom med alla som vill köpa nya möbler, inredningsprylar eller bara vill fönstershoppa, njuta av mysigt sällskap och äta mat. Perfekt evenemang för dig som just flyttat!

VAD: IKEA ❤️
NÄR: 16.10 kl. 16:30
VARFÖR: IKEA och köttbullar med Borderline, Habitus och Octavia, det kan inte bli bättre!

12.11: Save the date: Octavias 12:e årsfest
Välkomna med på Octavias evenemang!