Styrelsen 2019

 

Ordförande: Ira Niemistö

Hej! Mitt namn är Ira, jag är 21 år gammal och studerar för andra året. Jag kommer att fungera som ordförande i Octavia för 2019. På fritiden gillar jag att vara med vänner, idrotta och lyssna på (och sjunga på karaoke!!) finsk iskelmä. Jag ser fram emot det kommande året och hoppas på att träffa så många som möjligt på Octavias evenemang! Om det är något du undrar över så är det bara att rycka mig i armen eller sätta meddelande på facebook. Ha det bra! 🙂

 

Vice ordförande: Anna Backström

Hejsansvejsan alla! Mitt namn är Anna och jag studerar socialt arbete för andra året. I år fungerar jag som styrelsens vice ordförande vilket innebär att jag företräder ordförande då hon inte kan vara på plats samt hjälper till här och där. Mitt absoluta favorit Octavia evenemang är Subcrawlen på våren och alla mys/chillkvällar som ordnas. Hoppas vi ses på Octavias evenemang!

 

 

Sekreterare: Susanna Johansson Lundberg

Hej där! Jag heter Sussi och fungerar år 2019 som Octavias sekreterare! Jag är 22 år gammal, studerar första året och är ursprungligen från Stockholm! Jag älskar musik och att sjunga, speciellt i duschen (även om det kanske är bäst att vissa toner dränks av vattnet!). Ser så framemot kommande år och hoppas att vi kommer ha det kul tillsammans!

 

 

 

Kassör: Peggy Johansson

Hej! Jag heter Peggy och är Octavias kassör år 2019. Jag studerar socialt arbete för tredje året och brinner tydligen för ekonomiuppdrag, eftersom detta är min tredje kassörspost (i olika föreningar dock). Under våren 2019 kommer jag tillbringa 10 veckor i Sverige där jag gör min praktik, men vi ses istället på hösten på Octavias evenemang. Om du har några frågor är det bara att kontakta mig via mejl eller t.ex. Facebook. Hoppas vi ses!

 

 

Programansvarig, studieansvarig och ansvarig för sociala medier: Emilia Multisilta

Hejssan!

Jag heter Emilia, är 20år och studerar socialt arbete för första året. Detta år kommer jag att fungera som programansvarig, studieansvarig och delad some-ansvarig med Mathilda. Jag kommer alltså att ansvara för de flesta program som Octavia ordnar vilket också inkluderar studiebesök och arbetslivskvällar, eftersom jag är studieansvarig. Som person är jag mycket utåtriktad och glad, och till mina fritidsintressen hör bland annat att dricka kaffe och lyssna på musik. Vi ses på evenemangen!

Informationsansvarig och ansvarig för sociala medier: Mathilda Packalén

Hej!

Jag heter Mathilda, är 19 år gammal och studerar socialt arbete för första året. Jag fungerar detta år som informationsansvarig och some-ansvarig tillsammans med Emilia. På fritiden tycker jag om att simma, festa och äta chips med dipp. Mitt favorit Octavia minne är årsfesten 2018. Jag hoppas att vi ses på flera evenemang under året!

 

 

 

 

Kurator: Erica Sundelin

Hej på er! Jag heter Erica, är 20 år och studerar socialt arbete för andra året. Jag kommer att fungera som Octavias kurator 2019. Det innebär att jag ska ansvara för medlemmarnas välmående samt ordna interna program för styrelsen. Jag är en glad, envis och engagerad person som gillar kaffe, fester och vänner. Hoppas vi ses, jag ser framemot att träffa er alla!

 

 

 

 

Miljöansvarig och jämlikhetsansvarig: Hanna Bäckström

 

Hejsan! Jag heter Hanna och studerar socialt arbete för tredje året. Mitt pronomen är hen. I årets styrelse är jag jämlikhetsansvarig och miljöansvarig. Det betyder att jag hjälper till här som där och ser till att vår förening är så bra som möjligt bra för både människor och miljön. Jag älskar ordskämt, och skrattar gott åt allt som är roligt. Samtidigt är jag allvarlig när det handlar om respekt och jämlikhet, och är inte rädd för att säga till när det behövs. Du får mer än gärna berätta åt mig om något händer, så hjälper jag till. Hoppas vi ses!

Reseledare: Lotta Puisto

Hej jag heter Lotta, är 21 år och studerar socialt arbete för första året. Jag älskar att resa och därför fungerar jag som reseledare år 2019. Förutom att resa tycker jag om att åka snowboard, sjunga och dansa (chansen att ni hittar mig på dansgolvet är väldigt stor). Hoppas vi ses på ”sossu resan” eller på något annat Octavia evenemang!

 

 

 

 

Styrelsemedlem: Jessica Nurmi

Hej jag heter Jessica och är 23 år gammal och studerar socialt arbete för första året. Jag fungerar som en hjälpande hand med allt som man behöver hjälp med i Octavias styrelse. Just nu är jag med och planerar vår ”sossu resa” tillsammans med vår resekommité. På min fritid tycker jag om att resa, mysa och dricka vin! Hoppas vi ses på octavias evenemang!

 

Lämna ett svar