Styrelsen 2018

Ordförande: Fanny Alexandersson

Hej på er! Jag heter Fanny, 21 år, är andra årets studerande och jag kommer att vara ordförande för Octavia 2018. Jag är en aktiv och glad person, som älskar choklad. Det är helt enkelt inte svårt, att få en chokladplatta att försvinna. Jag ser fram emot kommande år och hoppas på att träffar så många octavianer som möjligt! 

 

Vice ordförande: Nicole Flander

Hejsan! Mitt namn är Nicole men man får kalla mig Cola. Jag är första årets studerande inom socialt arbete. I styrelsen fungerar jag som vice ordförande vilket innebär att jag företräder ordförande då hon inte kan vara på plats samt hjälper till då det behövs. På fritiden älskar jag att promenera, spendera tid med vänner och resa. En av mina främsta egenskaper är förmågan att kolla serier på Netflix hur länge som helst. Om det är någonting ni undrar över så ryck mig i armen, jag svarar gärna. Vi ses!

 

 

 

 

 

Sekreterare: Ira Niemistö

Hej! Ira heter jag och studerar socialt arbete för första året. Jag är Octavias sekreterare för året 2018 och det betyder att det är jag som skriver mötesprotokollen från våra styrelsemöten. Jag är 20 år gammal och blir glad av vänner, hästar, solsken och att resa. Hoppas vi ses på Octavias evenemang under året!

 

 

 

 

Programansvarig: Caroline Ingo

Hejsan! Jag heter Caroline, är 20 år och studerar socialt arbete för andra året. Jag är programansvarig för Octavia detta år, så jag är alltså den som har huvudansvaret för de flesta program som Octavia ordnar. Jag är oftast glad och sprallig och jag älskar utmaningar. På fritiden finner du mig antingen med mina kompisar, utomhus eller sittandes framför Netflix. Hoppas vi ses!

 

 

 

Kassör: Alexandra Jåfs

Hej! Jag heter Alexandra och är Octavias kassör för år 2018. Jag studerar socialt arbete för andra året och trivs bra med studierna på Soc&Kom. Det som kännetecknar mig mest måste väl vara mitt icke-existerande lokalsinne och min torra humor. Jag tycker bland annat om mat, lediga dagar, sol, träning (ibland) och att umgås med vänner & familj och lära känna nya människor. Hoppas vi ses på Octavias evenemang!

 

 

 

Studieansvarig och kurator: Anna Backström

Mitt namn är Anna Backström och jag är 24 år ung. Jag studerar socialt arbete för första året och trivs super bra! Jag har även en socionom examen från tidigare. I Octavias styrelse fungerar jag som studieansvarig och kurator. Som studieansvarig ser jag till att det ordnas studiebesök och arbetslivskvällar under verksamhetsåret och som kurator ansvarar jag över styrelsens interna program. Som person är jag glad, social och på ett konstigt sätt organiserad. På fritiden tycker jag om att spendera tiden med vänner och resa runt i världen. Ifall du har idéer på intressanta studiebesök, berätta gärna åt mig! Hoppas vi ses!

 

 

Informationsansvarig: Madeleine Hyytiäinen

Hej! Jag heter Madeleine (Madde) och är 21 år gammal. Jag studerar socialt arbete för andra året på Soc & Kom och trivs som fisken i vattnet på min utbildning. I Octavias styrelse 2018 fungerar jag som informationsansvarig, vilket innebär att min uppgift bl.a. är att hålla Octavias hemsida uppdaterad och att informera medlemmarna om vad som är på gång i föreningen. På fritiden tycker jag om att dricka vin med vänner, kolla Netflix och överlag umgås med mina kompisar. Hoppas vi ses på något av Octavias evenemang, här finns något för alla!

 

Miljöansvarig: Ellen Österberg

Hej!
Jag heter Ellen, är 21 år gammal och studerar socialt arbete för första året. Jag fungerar som miljöansvarig i Octavias styrelse. Min huvudsakliga uppgift i föreningen är att skriva miljöplanen för verksamhetsåret och se till att föreningen fungerar så miljövänligt som möjligt. Till mina intressen hör att både spela och lyssna på musik, mina vänner och även Netflix förstås. Vi ses på alla Octavias roliga evenemang i år!

 

 

Jämlikhetsansvarig: Janni Westerholm

Hej!
Jag heter Janni och fungerar som jämlikhetsansvarig i Octavias styrelse. Till mina uppgifter hör att se till att alla känner sig välkomna och bekväma på våra evenemang. Jag brinner för feminism och karaoke. På min fritid brukar jag umgås med mina vänner, lyssna på musik och läsa deckare. Jag ser mycket fram emot att träffas på Octavias super härliga evenemang!

Kommentera