Digital labour in school: students discussing Snapchat and other social media use during the school day

Hej!

Vi vill inleda vårt bloggande med en kort översikt om vårt forskningsområde. Rubriken berättar redan ganska långt vad det handlar om. Forskningen fokuserar på ungdomars användning av smarttelefoner under skoldagen och hur klassrumsmiljön därigenom förändras. I artikeln används begreppet digital labour för att beskriva det arbete som utförs av ungdomarna när de producerar innehåll för sociala medier under skoldagen. Vill ni veta något mera?

presentation

Ha en bra fortsättning på veckan och lycka till med arbetet!

/ Someagenterna

Author: Deleted User

Special user account.

4,451 thoughts on “Digital labour in school: students discussing Snapchat and other social media use during the school day”