Kesätöitä/Summer jobs

Helsingin yliopiston avaruusfysiikan ryhmässä on useita kesätyöpaikkoja tarjolla. Kesätyöt liittyvät avaruussääsimulaatio Vlasiaattorin parissa työskentelyyn ja auringonpurkausten tutkimiseen koronassa ja planeettainvälisessä avaruudessa. Projekteissa on mahdollisuus työskennellä sekä mallintamisen, että data-analyysin parissa. Plussaa Python-ohjelmointikielen hallinnasta ja plasmafysiikan perusteiden tuntemisesta, mutta nämä eivät ole vaatimuksena. Kesätyön pohjalta on mahdollisuus tehdä kandityö tai pro-gradu.

Ota yhteyttä: Minna.Palmroth (a) Helsinki.fi (Vlasiator) and Emilia.Kilpua (a) Helsinki.fi (auringonpurkaukset)

Hakemukset Flamman kautta (Hakuajan jälkeen tulevissa mahdollisissa hakemuksissa ota yhteyttä Minnaan ja/tai Emiliaan)

University of Helsinki Space Physics research team offers several great summer job possibilities. Summer trainees will work with space weather simulation Vlasiator and with the projects investigating solar eruptions in the corona and interplanetary space. Both projects dealing with modelling and data analysis are possible. Experience with Python and basics of plasma physics are a plus, but not required. Summer trainee positions offer an excellent chance also for BSc and MSc theses topics.

information: Minna.Palmroth (a) Helsinki.fi (Vlasiator) and Emilia.Kilpua (a) Helsinki.fi (solar eruptions)

Apply through Flamma (for late applications contact Minna and/or Emilia)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *