Kategoriat
Yleistä

Synkoopin syysretki / Synkooppi’s autumn trip 2.10.

Tervetuloa Synkooppi ry:n syysretkelle Seurasaareen! Vietämme syksyisen iltapäivän nauttein Helsingin Seurasaaren luonnosta reippaan kävelyn merkeissä. Kävelyyn sisältyy erilaisia aktiviteettja kuten grillausta. Synkooppi tarjoaa jonkinmäärän grillattavaa, mutta saa myös tuoda omiakin eväitä. Syyskävely tapahtuu satoi tai paistoi, joten säänmukainen varustus ylle! Kävely, luonto sekä hyvä seura on hyväksi terveydelle, joten älä jää hengittämään tunkkaista kaupunkiyksiön ilmaa, vaan saavu 2.10. klo 15 Seurasaareen! Tavataan sillan kupeessa Seurasaaren puolella!

***

Welcome to Synkooppi’s autumn trip at Seurasaari! We are going to spend a nice autumn afternoon walking around Helsinki’s Seurasaari and enjoying its nature. The walk includes some activities such as grilling. Synkooppi is going to sponsor something to grill, but you can also bring your own snacks. The Autumn walk is happening regardless of the weather. It is recommended to dress according the weather! Walking, nature and good company is good for one’s health, so don’t stay at home breathing the stuffy air. Join us on October 2nd at 3pm in Seurasaari. We’ll meet by the bridge at Seurasaari’s side.

Vastaa