Kategoriat
Yleistä

Synkoopin syyskokous 3.12.

Synkoopin syyskokous pidetään Zoomissa 3.12. klo 19 alkaen. Syyskokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2021. Kaikki hallitusvirat ovat vapaita haettavaksi. Toivomme kovasti saavamme paljon uusia tekijöitä mukaan hallitustoimintaan! Vaikket siis olisi vielä kertaakaan käynyt Synkoopin kokouksissa, tai edes tapahtumissa, olet silti erittäin tervetullut mukaan hallitustoimintaan! 😊

Synkoopin varsinaisen hallituksen muodostavat kuusi virkailijaa: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, opintosihteeri ja Synkooppi-lehden päätoimittaja.

Muut hallituksen virat ovat tiedottaja, tila- ja siivousvastaava, Taitu-vastaava, ympäristövastaava, yhdenvertaisuusvastaava sekä tapahtuma-, kulttuuri- ja työelämävastaava. Kolmeen viimeks mainittuun virkaan on yleensä valittu useampia henkilöitä. Lisäksi syyskokouksessa valitaan Synkooppi-lehden toimituskuntaan kuuluvat toimitussihteeri ja taittaja.

Lehden toimituskuntaan (päätoimittaja, toimitussihteeri, taittaja) haetaan erillisten ohjeiden mukaan, jotka löytyvät Gabriel Korhosen kirjoittamasta sähköpostiviestistä. Mikäli et ole Synkoopin sähköpostilistalla, pyydä ohjeet erikseen laittamalla viestiä osoitteeseen gabriel.korhonen@gmail.com.

Tärkeät päivämäärät:

Hae lehden päätoimittajaksi tai taittajaksi 2.12. mennessä erillisten ohjeiden mukaisesti.

Hae lehden toimitussihteeriksi 3.12. klo 19 mennessä erillisten ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat hakea jotain Synkoopin hallituksen virkaa, mutta et pääse paikalle kokoukseen, kirjoita osoitteeseen aino.lyra@helsinki.fi  30.11. mennessä lyhyt kuvaus siitä, mitä virkaa haet ja miksi se kiinnostaa sinua.

Muussa tapauksessa saavu paikalle kokoukseen 3.12. klo 19! Zoom-linkki on jaettu sähköpostissa. Tarvittaessa pyydä linkki osoitteesta aino.lyra@helsinki.fi.

Vastaa