Kategoriat
Yleistä

Synkoopin syyskokous 24.11.

Hei! Toivottavasti toinen periodi on lähtenyt kaikilla hyvin käyntiin.
Synkooppi ry järjestää hallituksen kokouksen 24.11. klo 17 ja syyskokouksen klo 18. Hallituksen kokous on ”tavallinen” kokous, jossa käydään läpi muun muassa menneet tapahtumat ja suunnitellaan tulevia tapahtumia, Synkoopin tulot ja menot sekä Synkooppi-lehden kuulumisia. Syyskokouksessa klo 18 valitsemme Synkooppi ry:lle hallituksen ja hallituksen avustavat tehtävät vuodelle 2022.
Tervetuloa molempiin kokoukseen, jos ja kun Synkoopin toiminta kiinnostaa! Kokoukseen saa tulla, vaikka mitään virkaa ei haluaisi ottaa.
Tässä vielä muistutuksena Synkoopin hallituksen tehtävät ja avustavat tehtävät. Mikäli mieleesi tulee tehtävä, jota haluaisit tehdä, mutta sitä ei listasta löydy, ota asia esille kokouksessa!
Synkooppi ry:n hallitus muodostuu puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta, sihteeristä, opintovastaavasta, taloudenhoitajasta ja Synkooppi-lehden päätoimittajasta. Hallituksen avustavia tehtäviä ovat tiedottaja, tila- ja siivousvastaava, kulttuurivastaava, tapahtumavastaava, työelämävastaava, yhdenvertaisuusvastaava, ympäristövastaava ja taitu-vastaava. Lisäksi valitsemme yhdistykselle kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa.
Ystävällisin terveisin, Synkooppi ry:n hallitus
PS. Synkoopin Pacius-perjantai on muuttanut muotoaan Pacius-keskiviikoksi. Pacius-keskiviikko järjestetään 17.11. Uudella Ylioppilastalolla! Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Vastaa