Kurssi ja kaupunkitapahtuman suunnittelu käynnistyivät

Kaupunkikulttuuri ja uudet toimijat -kurssi on nyt käynnistynyt! Poikkitieteellisen kurssimme avasi kulttuurijohtaja Stuba Nikula, jonka lisäksi meille on tähän mennessä ehtinyt myös luennoida Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksella tutkijana toimiva Veikko Eranti. Mielenkiintoisten luentojen innoittamina olemme alkaneet suunnitella Jätkäsaaren L3-makasiinissa lauantaina 11.10.2014 järjestettävää kaupunkikulttuuritapahtumaa.

Tapahtuman suunnittelu lähti liikkeelle kurssin ennakkotehtävissä olleista ideoista ja tapahtumakonseptiksi valittiin Piilopuisto-niminen kaupunkikulttuuritapahtuma. Tapahtumassa luonto kohtaa urbaanin tilan, kun puisto rakentuu vanhan satamamakasiinin sisälle. Luvassa on muun muassa kohtaamisia puiston penkeillä, taide-elämyksiä sekä pysähtymistä kiireen keskellä. Ja jos puistojooga jäi kesällä kokematta, niin vielä ehtii! Luonnollisesti puistossa vietettyyn päivään kuuluvat myös hyvät eväät, jotka voi napata mukaansa ruokakojuista makasiinin pihalta. Lisää tietoa Piilopuistosta on luvassa kurssin ja suunnitelmien edetessä, joten pysykää kuulolla!

P.S. Tässä me ollaan, kippis!

uudet-toimijat-IMG_9208

P.S.2: Tapahtumalla on nyt myös oma Twitter- ja Instagram-tilinsä! Seuraa meitä Twitterissä tästä, tai hyppää matkaamme Instagramiin tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *