Viklo opettajakahvila 1/18 ja avainkäsitteiden oppiminen

Vuoden ensimmäinen Viklo järjestettiin maanantaina 5.3. 2018 klo 14-16 Viikin Oppimiskeskuksessa. 

Iltapäivän varsinaisena teemana oli “Tieteenalasi avainkäsitteiden oppiminen”. Uusimmasta tutkimustiedosta tästä teemasta alusti Viikin uusi pedagoginen yliopistonlehtori Ilona Södervik. Katso Ilonan diat aiheesta.

Alustuksen jälkeen työskentelemme ryhmissä  ja ideoimme Flingan avulla keinoja tieteenalojemme käsitteiden oppimiseen.

Tämän jälkeen tutustuimme oppimiskeskuksen älytaulujen pedagogisiin käyttömahdollisuuksiin Viikin AV-tuen Ada Ullströmin opastuksen jälkeen. Joitain kokemuksia oli jo opetuskäytöstä Viikissä. Mahdollisuus tallentaa, jakaa ja täydentää aikaisemmin tuotettua tietoa lisää älytauluun kerroksellista kerrontaa perinteiseen liitutauluun nähden.

Seuraava Viklo 8.5.2018 klo 14-16. Laita kalenteriisi!