Tietoa blogista


Kuva: Lotus flower, Yoshikazu Takada, licensed CC BY 2.0

Tervetuloa Aasian tutkimuksen blogiin!
Tässä blogissa Helsingin yliopiston Aasian tutkimuksen (kielet ja kulttuuri) opettajat, opiskelijat, tutkijat ja alumnit kirjoittavat Aasiasta. Teemoina ovat Aasian tutkimus, opetus, opiskelu ja alueeseen liittyvät ajankohtaiset tapahtumat ja tietolähteet.

Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan alueesta, luethan ensin Kirjoitusohjeet-osion ks ohjeet alla. Ajankohtaista-osiossa julkaisemme tietoa Aasiaan liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista.
Kaikissa yhteydenotoissa käytäthän spostia: aasia-blogi(ät)helsinki.fi

Blogin vastaavina toimittajina toimivat: Tiina Airaksinen, Anna-Leena Korpijärvi ja Riikka Länsisalmi.

Aasian blogitekstit edustavat aina kirjoittajiensa näkemyksiä, eivät erityisesti Aasian tutkimuksen tai yliopiston yleistä linjaa.

Blogikirjoituksen ohjeet:
Kirjoituksen pituus on korkeintaan 600 sanaa. Voit kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Toimita tekstisi docx- tai doc-muodossa (ei PDF:nä). Teksti julkaistaan aina kirjoittajan omalla nimellä. Lähetä kirjoituksesi sähköpostin liitteenä osoitteeseen: aasia-blogi(ät)helsinki.fi

Blogikirjoituksessa voit ottaa kantaa johonkin teemaan, kertoa tutkimuksestasi tai esitellä ja kommentoida hyödyllisiä aineistoja ja niiden käyttämistä. Kirjoituksessa voit myös pohtia tutkimuksen soveltamista johonkin ajankohtaiseen kysymykseen tai esittää näkemyksiä puolesta ja vastaan. Blogissa on luonnollista tuoda esille omaa kokemustaan ja persoonaansa, mutta akateemisessa blogissa fokus on tutkimuksessa tai sen soveltamisessa. Mikäli käytät kirjoituksesi laatimiseen tutkimuskirjallisuutta, muista lisätä viitteet tekstin loppuun. Lisää loppuun myös muutama avainsana tekstin luokittelua varten.