Parsa-Pankkiirin Kevätopinnot

Alkuvuosi vilahti hujauksessa nenän tehdessä tuttavuutta luentoslaideihin. Tentti per viikko kuuden viikon ajan on melko intensiivinen puristus, mutta pimeään vuodenaikaan suoritettuna se kyllä palkitsee takautuvasti kevätauringon ilmestyessä. Osasyynä alkuvuoden rehkimiseen oli toisaalta myös viimeisen periodin ei-fuksimyönteinen kurssitarjonta. Vaikka mikään ei ole epäseksikkäämpää kuin Hopsin, (henkilökohtainen opintosuunnitelma) laatiminen, on siinä yhden opintopisteen lisäksi huomattava etunsa henkilökohtaisen opintojen hallinnassa (yllatyysh).

Opintokiireiden hellittäessä on jäänyt hieman aikaa myös koulun ulkopuoliselle elämällekin. Kohdallani tämä tarkoittaa tosin töitä ja muita velvoitteita, joten hämään sinut nyt positiiviseen mielikuvaan raikkaan keväisestä hengailu-Helsingistä hymiöllä. 🙂 Hep. Coolin siiderimainos-hengailun lisäksi kevät on tuonut tullessaan muikeita excursioita, jotka ansaitsevat täysin oman postauksensa.

Edessä enää muutama uusinta ja ensimmäisen vuoden tulostavoite opintopisteille tulee täytetyksi. Koska en tiedä mitä ihan oikeasti tarkoittaa jälkipyykki, tyydyn toteamaan että ensimmäisen vuoden jälkipyykki on…hyvää. Olen oppinut paljon uutta ja koen opinnot kaikin puolin mielekkäiksi ja mielenkiintoisiksi. Ensi syksyn opintosuunnitelmat ovat saaneet hellät raaminsa ja syksyn piristykseksi on luvassa excursio Irlantiin sekä Lipidin 50v-vuosijuhla, Jiihaa!

 

Syksyä innolla odottaen,

Cowboy-Tomi