Ympäristötieteiden fuksista maailmantuskan ammattilaiseksi

Fuksivuosi taputeltiin minun osaltani jo toukokuun puolella, mutta kesätyöt kutsuivat saman tien, enkä ole ehtinyt tänne blogiin kirjoitella. Nyt keskikesää juhliessa on kuitenkin hyvin aikaa miettiä, mitä fuksivuodesta jäi käteen. Voisin jaaritella loputtomasti mahtavista reissuista, bileistä ja uusista kavereista, mutta sen sijaan ajattelin kertoa siitä kaikkein tärkeimmästä, nimittäin ympäristöstä.

Jatka lukemista ”Ympäristötieteiden fuksista maailmantuskan ammattilaiseksi”

Opiskelijaelämä, tuo kiikkustuolissa muisteltava elämänvaihe

Vappuna Kaivarissa varpaat paleli

Kukaan yliopistoa edes harkitseva ei ole varmaankaan voinut välttyä kuulemasta juttuja siitä paljon puhutusta “opiskelijaelämästä”. Bileitä, haalareita, teekkarilakkeja, ainejärjestöjä, vappu ja mitäs kaikkea muuta nyt tuleekaan ensimmäisenä mieleen stereotyyppisestä opiskelijaelämästä 😀 Tässä postauksessa ajattelin kertoa siitä, miten oma vapaa-aikani on kulunut fuksivuoden aikana, ja riittääkö yliopiston lisäksi aika mihinkään muuhun vai pitääkö opiskelupaikan saadessaan sanoa hyvästit kaikille vanhoille kavereille ja harrastuksille. Jatka lukemista ”Opiskelijaelämä, tuo kiikkustuolissa muisteltava elämänvaihe”

Varsana kesälaitumille

kesälaitumet <3

Heissan viimeistä kertaa tältä fuksilta! Lyhyesti tiivistettynä sanoinkuvaamaton vuosi. Niiiin paljon asioita on tapahtunut, etten pysy itsekään perässä. Välillä tulee ihan kylmät väreet kun oikein alkaa muistelemaan. Varsavuodesta saa tehtyä todella omannäköisen jos oikeasti haluaa, ja valinnoilla voi vaikuttaa omaan yliopistokokemukseen todella paljon. Jokainen kuukausi on ollut aivan omannäköisensä, toiset selvästi parempia kuin toiset. Yliopistoelämä Suomessa, Helsingissä ja eläinlääkiksessä on ollut maineensa veroista.

Jatka lukemista ”Varsana kesälaitumille”

Ympäristö- ja elintarviketalouden fuksivuosi takana

Fuksivuosi Viikissä ja ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmassa on nyt osaltani ohi. On aika myös viimeisen fuksiblogini. Vuosi oli täynnä oppimista, oivalluksia ja ihmisiä. Opinnot vaativat paljon töitä, mutta se oli täysin sen arvoista. On todella paljon asioita, joita olen oivaltanut viimeisien kuukausien aikana. Yritän kiteyttää tähän blogiin opintojen kohokohdat fuksivuodelta.

Jatka lukemista ”Ympäristö- ja elintarviketalouden fuksivuosi takana”