Kuulumisia keväältä eläinlääkiksessä

Tosiaan 2018 lähti käyntiin ihan uudella intensiteetillä. Kaikki oli taas jälleen kerran uutta, eri tavalla kuin syksyllä, mutta yhtä hämmentävää kuin ennenkin.

Lääkisristeilyn edustusjoukkue

Uusi vuosi toi mukanaan mahdollisuudet viimeinkin osallistua opiskelijajärjestötoimintaan uusien hallitusten valitsemisen merkeissä. Ja tämä taas mukaanaan tietenkin paljon uusia tuttuja ylemmiltä vuosikursseilta ja muista tiedekunnista erilaisten tapahtumien merkeissä.

Jatka lukemista ”Kuulumisia keväältä eläinlääkiksessä”

Viime hetken kyssäreitä ja vastauksia y-kandista

Make a difference. Statistik I -kurssilla tekemäni mahtava kuvaaja.

Kuten otsikkokin jo kertoo, tässä postauksessa vastailen lukijoiden lähettämiin ja omaa mieltäni abivuonna painaneisiin kysymyksiin. Kiitos teille tähän asti tulleista kysymyksistä! Lisää saa vielä lähettää, vastaillaan vaikka instagramin välityksellä jos ehditään! Lomakehan löytyy siis osoitteesta elomake.helsinki.fi/lomakkeet/87094/lomake.html

Jatka lukemista ”Viime hetken kyssäreitä ja vastauksia y-kandista”

Viikin ainejärjestöt YET-fuksille

Haalarit ovat opiskelijan univormu.

Opiskelun lisäksi yliopistoyhteisössä voi tehdä paljon muutakin. Monelle opiskelijalle tärkeä vapaa-ajan aktiviteetti on ainejärjestöjen tarjoama toiminta. Ainejärjestöt ovat opiskelijoiden muodostamia ja pyörittämiä. Ainejärjestö edustaa yleensä jotakin tiettyä opintosuuntaa, mutta niihin voi yleensä liittyä kaikki asiasta kiinnostuneet. Ainejärjestöjen näkyvin toiminta on tapahtumissa, mutta yhtä tärkeää on niiden toiminta opiskelijoiden etujen puolesta.

Jatka lukemista ”Viikin ainejärjestöt YET-fuksille”