Liity!

Jäsenyyden kriteerit

  • Olet Helsingin yliopiston opiskelija.
  • Olet saanut oikeuden opiskella aineenopettajan pedagogiset opinnot tai olet kiinnostunut suorittamaan ne opintojesi aikana.
  • Myös STEP-ohjelmassa opiskelevat ja aikuiskoulutukseen suuntautuvat aineenopettajan opinnot suorittavat ovat tervetulleita jäseniksi.
  • Hyväksyt yhdistyksen tarkoituksen ja noudatat sääntöjä.
  • Jäseneksi voi liittyä opiskeluvuoteen katsomatta: parhaan edun saat, kun liityt ja tulet mukaan toimintaan heti opintojesi alkuvaiheessa tai viimeistään suorittaessasi pedagogisia opintoja.

Miten liityn?

1. Täytä sähköinen lomake, jonka perusteella jäsenrekisterin ylläpitäjä lisää tietosi jäsenrekisteriin ja sinut liitetään halutessasi sähköpostilistallemme.

2. Täytettyäsi lomakkeen saat jäsenmaksun (5 € / 5 vuotta) suorittamiseen ohjeet sähköpostitse.

3. Maksa jäsenmaksu noudattaen ohjeita. HAOn 5 €:n jäsenmaksu oikeuttaa viiden vuoden jäsenyyteen.

4. Olet nyt liittynyt HAOn jäseneksi. Liity seuraavaksi myös SOOLin jäseneksi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Mikäli olet uudelleen liittyjä (eli jäsenyytesi on umpeutunut ja haluat sen uusia), noudata yllä annettuja ohjeita eli täytä liittymislomake uudelleen ja maksa jäsenmaksu.

Jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä neuvoo jäsenrekisterivastaava Mireleh Hirn.

Sähköpostilistaan liittyvissä kysymyksissä neuvoo tiedotusvastaava Iina Schwanck.

Miksi liityn?

HAO valvoo Sinun etujasi opekoulutuksessa, koska kukaan muu ei sitä tee! HAO osallistuu aktiivisesti opekoulutuksen kehittämiseen, ja opettajankoulutuksen vastuuhenkilöt kuuntelevat tarkalla korvalla HAOn keräämää palautetta opettajankoulutuksen sekä opetusharjoitteluiden järjestämisestä. HAO on siis sinun kanavasi vaikuttaa koulutukseen ja saada äänesi oikeasti kuuluviin!

HAO järjestää myös aineenopeopiskelijoita kokoavia tapahtumia, joissa poikkitieteellinen opehuonemeininki on vahvasti läsnä. HAOssa jokainen saa olla oma itsensä. Liity siis mukaan yhteiselle matkalle kohti opettajaksi kasvamista ja lähde rohkeasti mukaan HAOn toimintaan!

Seuraa HAOa somessa:

Mitäs sitten?

Liityttyäsi HAOon, kannattaa liittyä myös Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOLin jäseneksi. Liittyminen on ehdottoman kannattavaa, sillä SOOLin jäsenenä saat lukuisia etuuksia, mm. tapaturma- ja matkustajavakuutukset, Opettaja-lehden kotiin kannettuna, oikeuden liittyä Opettajien työttömyyskassaan sekä pääset puoleen hintaan jokavuotisille SOOLin Talvipäiville, mikä on Suomen suurin yhden alan opiskelijatapahtuma.

Näiden lisäksi saat kaikki muutkin OAJ:n/SOOLin jäsenedut. Merkkinä SOOLin jäsenyydestä saat liityttyäsi OAJ:n jäsenkortin.

Seuraa SOOLia somessa: