Hallitus

Helsingin aineenopettajiksi opiskelevat ry:n hallitus toivottaa kaikki toiminnasta kiinnostuneet mukaan paitsi järjestettyihin tapahtumiin myös suunnittelemaan toimintaa ja osallistumaan vaikuttamiseen.

Hallitus kokoontuu kerran kuussa ja tulevista kokouksista ilmoitetaan tiedotuskanavilla. Toivomme, että opiskelijat ottavat rohkeasti meihin yhteyttä, vaikkapa puheenjohtajaan tai kopovastaavaan, jos ja kun jokin aineenopettajankoulutuksessa mättää. Yksin ei kannata jäädä murehtimaan.

Meitä saa lähestyä myös naamatusten, esimerkiksi nykimällä hihasta kampuksilla. Tavoitteemme on myös tehdä HAOsta yhä enemmän sellainen järjestö, jossa eri aineiden opettajiksi opiskelevien ääni saa kuulua. Lähde siis rohkeasti mukaan toimintaan ja pitämään omien opetettavien aineidesi puolia! :)


Koko hallituksen tavoittaa osoitteesta hao-ry at helsinki.fi.

Hallitus 2020

PUHEENJOHTAJA Tuukka Eronen

 • Alumnikerhon yhteyshenkilö

Moro!

Olen Tuukka, viidennen vuoden opiskelija. Opiskelen pääaineenani historiaa tavoitteenani tulla historian ja yhteiskuntaopin aineenopettajaksi. Keskustakampus, samoin kuin keskusta muutenkin, on meikäläisen aluetta, sieltä minut löytää helpoiten. Minä olen omaksunut opettajaidentiteetin niin hyvin, että näytän jo opelta, vaikka en sitä vielä ole. 

HAOn hallituksessa olen nyt toiseen kertaan ja olen innoissani puheenjohtajan vastuusta, jota saan kantaa mahtavien ihmisten tukemana. HAOn tapahtumissa näette mut varmasti, tykkään virallisten hommien jälkeen viettää aikaa hyvien tyyppien seurassa. Meikäläiselle kannattaa jutella rohkeasti, jos en ole jo jutellut kanssasi, koska tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla heidän näkemyksensä mitä erilaisimmista asioista!

tuukka.eronen(at)gmail.com

VARAPUHEENJOHTAJA Markus Moilanen

 • HYY-vastaava

Moilasen Markus tässä, kolmannen vuoden fysiikan ja kemian opeopiskelija. Tämä siis tarkoittaa, että pyörin enimmikseen Kumpulassa tällä hetkellä, mutta tarkoituksena olisi siirtyä Siltavuorenpenkereelle ensi lukuvuonna. Minut tunnistaa todennäköisesti parhaiten joko jonkinlaisesta päähineestä, taikka vitseistä tasoa faijavitsit ja meemit.

HAOn hallituksessa olen nyt toista vuotta, ja olen toinen varapuheenjohtajista. Enimmikseen tulen pyörimään VPJ-tehtävissä, sekä HAOn tapahtumissa, mutta mahdollisesti muuallakin aina tarpeen mukaan. Aina saa tulla juttelee, taikka heittää vähäsen läppää. Eipä musta vissiin sen enempää, kokemalla oppii enemmän.

markus.moilanen(at)helsinki.fi

VARAPUHEENJOHTAJA Joel Sandberg

 • Tapahtumatiimi

Olen Joel. Toimin HAOssa toista vuotta nyt varapuheenjohtajajäbänä. Opiskelen toista vuotta matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen opettajaksi. Mut löytää siis Kumpulasta joskus puolenpäivän jälkeen. En tee yli neljän tunnin päiviä ja uskon laiskanpulskeuteen. Multa löytyy vuoden joka päivälle päivän hauska fakta, tuu kysymään. Toivottavasti törmäillään HAOn tapahtumissa.

joel.sandberg(at)helsinki.fi

SIHTEERI Kia Mattila

Hei vaan! Oon Kia, matematiikan ja kemian ope-fuksi. Oon ekaa vuotta HAOssa ja tänä vuonna hääränkin sihteerin paikalla ja parissa muussa hommassa. Mut löytää useimmiten Kumpulasta.

Omasta mielestäni oon ihan hauska tyyppi jonka kanssa voi jutella kavereiden mukaan kaikesta. Katsellaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. :)

kia.mattila(at)helsinki.fi

TALOUDENHOITAJA Juuso Karila

 • Tilavastaava ja jäsenrekisterivastaava

Moro!

Mä olen Juuso, kolmannen vuoden opeopiskelija Kumpulasta. Opiskelen kemiaa ja biologiaa. Mut löytää todennäköisimmin Kumpulasta tai Viikistä.

Mä olen nyt kolmatta kautta HAOn hallituksessa ja toimin taloudenhoitajana sekä muutamassa muussa roolissa. Jos tulee jotain kysyttävää mun vastuualueiden asioista tai muusta yhdistystoimintaan liittyvästä niin multa voi kysyä. Toki voi muitakin asioita kysellä, joihin yritän vastata parhaani mukaan.

juuso.karila(at)helsinki.fi

Jenni Ahtonen

 • Tiedotustiimi ja nauhavastaava

Moikka! Olen Jenni ja opiskelen nyt kolmatta vuotta aineenopeksi. Ensimmäisenä opetettavana aineena mulla on matematiikka ja toisena biologia. Minut siis löytää yleensä Kumpulasta tai Viikistä ja ensi syksynä myös Siltavuorenpenkereeltä, jossa aloitan opettajan pedagogiset opinnot.

Toimin tänä vuonna toista vuotta HAOn hallituksessa. Vastaan HAOn tiedotuksesta yhdessä muiden tiedottajien kanssa. Lisäksi mulla on nauhavastaavan pesti. Odotan innolla tulevaa vuotta hallituksessa. Mulle saa tulla aina juttelemaan, jos ilmenee jotain kysyttävää!

jenni.ahtonen(at)helsinki.fi

Terhi Närhi

 • Edunvalvontavastaava ja STEP-vastaava

Hei! Olen Terhi Närhi. Opiskelen neljättä vuotta kemian ja bilsan opettajaksi ja käyn juuri pedagogisten aineopintoja. Olen HAO:n edunvalvoja, eli tule vaan rohkeasti nykäisemään hihasta ongelmatilanteissa, tai jos haluat muuten vaan antaa palautetta opinnoista.

terhi.narhi(at)helsinki.fi

Toni Kempas

 • Ympäristövastaava ja tapahtumatiimi

Moi! Mä Olen Toni, toisen vuoden biologian ja maantieteen opeopiskelija. Oon nyt ensimmäistä kertaa järjestötoiminnassa mukana, ja toimin tällä kaudella Haon hallituksessa ympäristövastaavana, sekä osana tapahtumatiimiä. Mua näkee pääasiassa joko Viikissä tai Kumpulassa! Saa tulla moikkaamaan :)

toni.kempas(at)helsinki.fi

Hallituksen varajäsenet

Aino Taponen

 • Condus-vastaava ja tapahtumatiimi

Moi! Olen Aino, ensimmäisen vuoden kemian ja matematiikan opettajaopiskelija ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa HAOn hallituksessa varajäsenenä. Mua näkee päivisin Kumpulassa ja iltaisin usein kaikennäköisissä tapahtumissa ja ainejärjestöhommissa. Toivottavasti saadaan järkättyä kaikenlaisia kivoja tapahtumia tälle vuodelle ja toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi tiensä meidän tapahtumiin. Siellä nähdään!

aino.taponen(at)helsinki.fi

Mireleh Hirn

 • SOOL-vastaava, auskuvastaava ja suhdevastaava

Olen Mireleh Hirn kolmannen vuoden opiskelija. Opiskelen kemian ja matikan opettajaksi. Kumpulassa tulee enimmäkseen pyörittyä. Hiusten väristä mut saattaa tunnistaa, mutta en voi luvata mitään, sillä tulee aika usein vaihdettua väriä. :P

HAOn hallituksessa olen kolmatta kertaa. Tapahtumissa toivottavasti nähään. Aina saa tulla hihasta nykäisemään oli sitten kysyttävää tai muuten vain kaipaa juttuseuraa.

mireleh.hirn(at)helsinki.fi

Samuli Kohonen

 • Yhdenvertaisuusvastaava ja tapahtumatiimi

Hei! Olen Samuli, ja opiskelen toista vuotta fysiikan ja matikan opettajaksi. Mut löytää Kumpulasta tai millon mistäkin tapahtumista. Toimin tänä vuonna HAOn yhdenvertaisuusvastaavana, ja osana tapahtumatiimiä varmistamassa, että kaikki saa samanlaista kohtelua. Saa tulla juttelemaan tai tutustumaan!

samuli.kohonen(at)helsinki.fi

Teresa Heino

 • Tiedotustiimi, työelämävastaava, tapahtumatiimi ja edunvalvontatiimi

Moikka! Olen Teresa ja opiskelen kolmatta vuotta matikan ja biologian aineenopettajaksi. Muhun voi törmätä Kumpulan kampuksella ja ensi syksynä Siltavuorenpenkereellä pedagogisten opintojen parissa. Olen mukana toista vuotta HAOn hallituksessa ja vastuualueisiini kuuluu muun muassa tiedottaminen ja tapahtumien järkkäily. Erityisesti vastaan työelämäekskursioista, joten otan erittäin mielelläni vastaan ideoita ja toiveita seuraavista ekskukohteista! Näiden lisäksi kuulun myös edunvalvontatiimiin, joten jos jokin aineenopettajaopinnoissa mättää, voit kääntyä meidän edunvalvojien puoleen. 

teresa.heino(at)helsinki.fi