Luentojen seuraaminen verkosta

Kuolevaisuus-luentosarjan luennot nauhoitetaan tästä eteenpäin myös verkosta seurattavaksi joko samanaikasesti tai jälkikäteen. Ensimmäinen nauhoitetuista luennoista oli Kuoleman tilallisuus (21.11.2011).

Luentoja pääsee katsomaan osoitteessa http://stream.helsinki.fi/. Luennot löytyvät päivämäärän mukaan tutkijakollegiumin kansiosta. Huomaathan valita ensin recordings -valikon auki. Luentojen nauhoitus alkaa ja päättyy hieman eri aikaan kuin varsinainen luento, joten kelaa video tarvittaessa oikeaan kohtaan.

Sisäänkirjautumisessa tarvittava tunnus on guest (ei salasanaa) ja pin-koodi 5813.

Ohjeet videoiden katseluun löytyvät täältä.

This entry was posted in Yleistä. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *