Orientoivan viikon tunnelmia

Yliopiston opinnot alkoivat vasta tänään, mutta keharit ovat olleet jo viikon verran aktiivisina. Uudet kehitysmaatutkimuksen fuksit saapuivat, ja tapahtumaa on riittänyt.

Fuksit ja vanhemmat opiskelijat tutustuivat ensimmäisen kerran piknikillä, ja viime viikolla oli vuorossa sekä lettusitsit että fuksisauna! Vanhemmat keharit valmistautuivat laulattamaan uusia hiljaisia fukseja lettusitseillä, mutta uudet opiskelijat osoittautuivatkin niin innokkaiksi ja rohkeiksi, että toivoivat itsekin lauluja jo alkuruuan aikana! Ilta venyi pitkään lettujen ja viinin äärellä, mutta monet jaksoivat onneksi myös lauantaina tulla fuksisaunaan. Keharit ja antropologit tutustuivat saunomisen ja kehon vanhentuneiden juomien tuhoamisen merkeissä.

Ensimmäisen viikon perusteella tulossa on valtavan aktiivinen vuosi. Tämänpäiväisessä kokouksessa käytiin läpi edellisviikon tapahtumia ja kehareiden osallistuminen oli ennenkuulumattoman runsasta! Hyvä me! 🙂

Kehon aktiivinen syksy jatkuu jo huomenna kehitysmaatutkimuksen lukuvuoden avajaisten merkeissä. Luvassa kahvia ja herkkuja sekä esityksiä niin oppiaineen kuin opiskelijoidenkin puolesta. ( https://www.facebook.com/events/428659670587639/?fref=ts )

Torstaina voi tulla katsomaan kun fukseja juoksutetaan Kannunvalajien Fuksisuunnistuksessa! Keho pitää rastia Stigman kanssa yhteiskuntapolitiikan laitoksen pihalla. ( https://www.facebook.com/events/607868352569093/?fref=ts )

Nähdään tapahtumissa!

P.S. Keho ry sai uuden toimivamman Facebook-sivun, käy tykkäämässä osoitteessa https://www.facebook.com/Keho.ry1?fref=ts

Leave a Reply