KuKa Digi- projekti valmistautuu Helsingissä järjestettävään DHN konferenssiin!

KuKan Digiloikka projektin ensimmäinen etappi on täällä. Helsingin yliopistossa toimiva digitaalisten humanististen tieteiden tutkimusyksikkö, HELDIG- the helsinki Centre for Digital Humanities (https://www.helsinki.fi/en/helsinki-centre-for-digital-humanities) järjestää Helsinki DHN 2018 konferenssin (Digital Humanities in the Nordic Countries). Konferenssin teemana tänä vuonna on Open Science. Konferenssin verkkosivuihin ja ohjelmaan voi tutustua tarkemmin täällä: https://www.helsinki.fi/en/helsinki-centre-for-digital-humanities/dhn-2018 KuKan Digiloikka esittelee projektiaan konferensissa perjantaina 9.3 posterin muodossa Tiedelkulmassa järjestettävässä Poster Slam tilaisuudessa.  

Poster Slam

KuKa Digissä ei olla aikaisemmin tehty tieteellistä posteria, joten kokemuksena posterin rakentaminen oli mielenkiintoinen ja uusi. Ilmaisu lyhyesti, ytimekkäästi ja kiinnostavalla tavalla on yllättävän haastavaa posterissa. Oikean kuvan valinta ja kaiken asetteleminen posteripohjaan toi mukanaan omat haasteensa. Olemme kuitenkin lopputulokseen erittäin tyytyväisiä.

KuKa Digi projekti esittelee kahta keskeistä teemaa posterisa Poster Slam tapahtumassa. Johdatus kulttuurintutkimukseen ja e- portfolio / Linked In profiili nousivat posterin teemoiksi. Posteri on perjantaina esillä Tiedekulmassa ja iltapäivällä KuKa Digi tekee nopean hissipuhe- tyyppisen esittelyn projektista. Meillä on minuutti aikaa käydä läpi posterimme pääpiirteet ja herättää kiinnostusta. Posteritilaisuudesta tulee varmasti jännitävä!