Haku alkanut kurssille YP4 Kielenoppimisen arviointi ja palaute

Alkavana lukuvuonna Helsingin yliopistossa järjestetään Kielikeskuksen ja Humanistisen tiedekunnan yhteistyönä kieltenopettajille räätälöitävä kurssi Kielenoppimisen arviointi ja palaute (5 op). Yliopistopedagogiikan tutkintovaatimuksissa se vastaa kurssia YP4, Oppimisen arviointi ja palautteen antaminen.

Kurssin (24.10.2014 – 24.4.2015) aikataulu on seuraava:

Haku kurssille: 11.8.-1.9.2014 (Henkka-koulutuskalenterin kautta)
Tieto kurssille pääsystä: 9.9.2014 mennessä, ja ennakkotehtävä osallistujille
Ennakkotehtävän palautus: 10.10.2014 mennessä

Lähitapaamiset (6 kpl)  perjantaisin klo 12-16:
syyslukukausi: 24.10.; 14.11.; 5.12.
kevätlukukausi: 9.1.; 6.2.; 6.3.
Kurssi päättyy kielenoppimisen arvioinnin teemapäivään 24.4. (klo 12-16), johon avoin kutsu kaikille kielikeskuslaisille ja humanistisen tiedekunnan henkilöstölle. Teemapäivä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kurssilaisten kanssa.

Kurssille otetaan maksimissaan 24 osallistujaa, puolet tiedekunnasta ja puolet Kielikeskuksesta. Kurssilla mm. työskennellään pienimuotoisen projektin parissa, joka mahdollistaa omien kehittämis-/tutkimusintressien työstämistä osana kurssia. Kurssille osallistuvien tulee sitoutua lähitapaamisiin, teemapäivään ja yhteisesti sovittaviin työskentelyihin kurssin aikana.

Kurssille voivat hakea Kielikeskuksen koko henkilöstön edustajat ja humanistisen tiedekunnan sekä pää- että sivutoimiset kielenopettajat ja humanistisen tiedekunnan kieliaineiden jatko-opiskelijat, joilla on opetusta kurssin aikana.

Osallistujilla tulisi olla aiemmin suoritettuna yliopistopedagogiikan perusopinnoista mieluiten sekä YP1 että YP2 (Kielikeskuksessa tai jossakin muualla) ja/tai muita yliopistopedagogiikan kursseja.

HAKU KURSSILLE:

Kurssille haetaan HENKKA-koulutuskalenterin kautta. Oikea kurssi löytyy helpoiten hakemalla se järjestävän organisaation alta (Humanistisen tiedekunnan oppimisen ja opetuksen tutkimus ja tuki):

» Henkka-koulutuskalenteri
» Koulutusohjelma
» Koulutusohjelma (alaotsikko)
» Järjestävä organisaatio: Humanistisen tiedekunnan oppimisen ja opetuksen
tutkimus ja tuki.
» Hae kurssit

Huom! Jos sinulla ei ole voimassaolevaa palvelussuhdetta HY:ssä tai työaikasi on alle 14h/vko, joudut todennäköisesti ilmoittautumaan ulkoisen koulutuskalenterin kautta. (Ks. erillinen ohje: https://flamma.helsinki.fi/content/res/pri/HY298419)

Leave a Reply