Westlaw International siirtyi toiselle alustalle ja vaihtoi nimeä

This post is also available in: englanti ruotsi

Thomson Reuters on siirtänyt Westlaw Internationalin WestlawUK:n alustalle ja nimennyt sen International Materials-palveluksi. Perinteinen Westlaw International –käyttöliittymä lakkaa toimimasta 18.12.2015.

Helsingin yliopiston verkossa pääset tietokantaan näin: mene WestlawUK-tietokantaan ja valitse Services –> International Materials. Koko WestlawNext valikoiman saa näkyviin napauttamalla WestlawNext-kuvaketta. Hyvän valikoiman materiaalia saa esille Academic Library-linkistä.

Lisätietoja: Leena Huovinen ja Arja Niskala

Palautteesi on tärkeää: e-library@helsinki.fi

Screen capture: WestlawNext - International Materials can be accessed from WestlawUK
WestlawNext – International Materials, access from WestlawUK

Kuvankaappaus Academic Library -linkistä