Lisää e-kirjoja humanistis-yhteiskuntatieteellisille tieteenaloille – Oxford Handbooks ja Routledge Handbooks -valikoimat kasvavat

This post is also available in: englanti ruotsi

Helsingin yliopiston kirjasto on hankkinut monitieteisen e-kirjavalikoiman tukemaan digitaalista oppimisympäristöä. E-kirjat ovat jo käytettävissä yliopiston verkossa ja ne luetteloidaan Helka-tietokantaan loppuvuoden aikana.

Oxford Handbooks Online

Vuosipaketteja on hankittu seuraavista kokoelmista:
Classical Studies, Economics & Finance, History, Law, Linguistics, Literature, Music, Philosophy, Political Science, Psychology ja Religion. Hankitut vuosipaketit vaihtelevat kokoelmittain, yleensä ne kattavat vuodet 2012-2016.  Vuosikokoelmat sisältävät kalenterivuoden aikana julkaistut teokset sekä yksittäisiä artikkeleita.

Classical Studies, Law, Linguistics, Music, Political Science ja Religion -kokoelmiin on hankittu myös Foundation Collection, joka sisältää ko. tieteenalan Handbook-sarjan aikaisempia osia vuoden 2012 alkupuolelle saakka.

Oxford Handbooks Online

Routledge Handbooks Online

Seuraavista kokoelmista on ostettu 94 valikoitua uutta nimekettä:
Archaeology & Classics, Asian Studies, Communication, Journalism, Media & Culture, Business & Economics, Education, Foreign Languages, Philosophy,
Politics, History, Law, Linguistics, Philosophy, Politics, Psychology, Religion ja Sociology.

Routledge Handbooks

Lisätietoja uusien lähdeaineistojen hankinnasta yliopiston strategisille tutkimusalueille