Tervetuloa Kemian mallit ja visualisointi MOOC-kurssille!

Kurssi on Kemian opettajankoulutusyksikön tarjoama maisterikurssi, jonne toivotamme tervetulleiksi myös kaikki kentän opettajat. Opettajat saavat kurssin hyväksytystä suorittamisesta sertifikaatin.

Kurssin päätavoitteena on ymmärtää mallien ja visualisoinnin merkitys ja rajoitukset kemian tutkimuksessa, oppimisessa ja opetuksessa. Lisäksi tavoitteena on harjoitella erilaisten mallinnusohjelmistojen käyttöä, ja samalla vahvistaa minäpystyvyyden ja pätevyyden tunnetta molekyylimallinnuksen opetuskäytössä.


Kurssi koostuu verkkoluennoista, artikkeleista, mallinnusharjoituksista ja tekstiharjoituksista. Kurssin kohokohtana viedään opitut taidot ja tiedot käytäntöön suunnittelemalla ja toteuttamalla oma molekyylimallinnustyöpaja tai opetustuokio. Kurssia kehitetään edelleen moduuli kerrallaan.

Kurssin löydät täältä.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *