Millä kielillä käytät Moodlea?

Moodlea on mahdollista käyttää kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Käytetty kieli – sekä tarjottujen kielivaihtoehtojen että kyseisissä kielissä käytettyjen käsitteiden ja ilmausten kautta – on käyttäjille oleellinen osa verkkoympäristön toimivuutta. Opettajien ja opiskelijoiden Moodlessa tekemät kielivalinnat eivät näy Moodlen tilastoissa, ja kielimieltymyksistä ja -prioriteeteista ei ole olemassa tietoa ollenkaan. Siksi halusimme toteuttaa kyselyn, jolla keräämme tietoa Moodlen kieliversioiden käytöstä Helsingin yliopistossa. Kerro meille, millä kielillä käytät Moodlea ja miten kieli ohjaa valintojasi! Kysely löytyy osoitteesta

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/26879/lomake.html

.

Vastausaikaa on 12.4. asti. Vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.

Tuloksia käsitellään Moodle-kehittäjien MoodleMoot-tapaamiesssa pääsiäisviikolla, ja lisäksi tulokset julkaistaan tässä blogissa myöhemmin keväällä. Lisätietoja aiheeseen liittyen saat tarvittaessa Kristiina Karjalaiselta (@helsinki.fi).

Kiitos kaikille vastaajille! t. Kristiina ja Anni

2 Replies to “Millä kielillä käytät Moodlea?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *