Ruotsinkielinen henkilöstökoulutus verkkokurssin suunnitteluun

Opetusteknologiakeskus järjestää yhteistyössä Arcadan ja Hankenin kanssa syksyllä 2011 laajan, ruotsinkielisen verkkopedagogiikan koulutuksen. Koulutukseen sisältyy kolme lähitapaamista, joiden lisäksi ja suhteellisesti suurimpana työmääränä neljä verkkojaksoa. Yhteensä koulutuksen työmääräksi on arvioitu 80 tuntia. Lähitapaamiset järjestetään Soc&Komin tiloissa Snellmaninkadulla. Työskentelyalustoina käytetään HY-Moodlea, wikiä ja Adobe Connectia.

Kurssista löytyy lisätietoa Henkan kautta (kirjaudu). Ilmoittautumisaika päättyy 29.9. mutta koska Helsingin yliopiston osallistujakiintiössä on muutama vapaa paikka, myös lokakuun alkupäivinä on vielä mahdollista ilmoittautua! Ilmoittaudu elomakkeella https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/28255/lomake.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *