Moodle-miitti laajenee koko päivän tapahtumaksi!

Moodle-miitti (5.6.2023) laajenee koko päivän tapahtumaksi! Aamupäivästä (klo 9–12) kuullaan lyhyitä esityksiä erilaisista kiinnostavista Moodle-toteutuksista. Aamupäivää on mahdollista seurata sekä paikan päällä että etänä. Iltapäivällä on luvassa työpajoja, joissa osallistujat pääsevät itse kokeilemaan uusia teknologioita ja keskustelemaan niiden käytöstä.

Työpajoissa on luvassa ainakin:

Tarinallinen kestävyyskurssi:

Vastaanota viesti dystooppisesta tulevaisuudesta ja paranna maailma! Tule kokeilemaan tarinallisia virtuaalitodellisuuselementtejä, ThingLinkiä ja Bootstrapia hyödyntävää kestävyysteemaista kurssia, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kurssin rakenteen ja navigoinnin selkeyteen sekä visuaalisuuteen.

Monivalintakysymysten generointi Moodlen tenttiin ChatGPT:n avulla

Testaa ohjatusti tekoälyn hyödyntämistä monivalintakysymysten luomisessa! Työpajassa kuulet ohjeita ja käytännön kokemuksia tekoälyä jo hyödyntäneiltä opettajilta sekä pääset itse testaamaan, mihin tekoäly taipuu.

 

Miitin ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin mutta ilmoittautuminen on jo avattu. Ilmoittaudu liittymällä Moodle-alueelle ”Moodle-miitti 2023“  (vaatii HAKA-tunnukset) ja lisäämällä tapahtuma kalenteriisi. Jos sinulla ei ole HAKA-tunnuksia, mutta olet kiinnostunut osallistumaan Moodle-Miittiin, lähetä viestiä osoitteeseen moodle@helsinki.fi.