Vanhan vuoden tunnelmia

Haikein mielin muistelen vuoden 2014 Nefan tapahtumia ja kokouksia. Suosituimmat tapahtumat olivat ehdottomasti vuosijuhla ja fuksiaiset. Muuta kivaa vuoden aikana olivat nefa-kahvit, laskiaishengailu, vappukiva, piknik (joka jouduttiin kylläkin pitämään sisätiloissa), puurojuhla ja baarikierrokset. Kulttuuririentoja ylläpiti Isien työt -elokuvaillat ja museokäynnit – jotka eivät valitettavasti olleet liian suosittuja.

Tänä vuonna nähtiin herkkuja jos jonkinlaisia, mielenkiintoisia drinkkisekoituksia sekä tietenkin ihania ihmisiä. Legendaarinen malja jouduttiin korvaamaan uudella ja sama työ on ensi vuonnakin edessä. Ehkä tästä tulee uusi perinne!

Uudella hallituksella tulee olemaan kujeet mielessä ja vaihto tapahtuu tämän vuoden lopussa. Ensi tiistaina on vuosikokous, jonka yhteydessä uusi hallitus valitaan. Vuoden alussa vanha hallitus luovuttaa päätäntävallan uudelle karonkan yhteydessä. Tänä vuonna hallituksessa olivat seuraavat työtehtävät edustettuina:

– puheenjohtaja
– varapuheenjohtaja
– sihteeri
– tiedottaja
– taloudenhoitaja
– tilavastaava
– kulttuurivastaava
– opinto- ja työelämävastaava
– blogivastaava
– yhdenvertaisuusvastaava

Monet näistä olivat yhdistettyinä niin, että yhdellä hallituslaisella saattoi olla kaksi ”tointa”. Samat pestit pysyvät edustettuina todennäköisesti vuonna 2015, mutta uusiakin pestejä saatetaan kaavailla. Hallitus on mukautuva ja muuttuva yhteisö kuten tänä vuonna nähtiin, kun vastuualueet siirtyivät hallituslaiselta toiselle.

Vuosi 2015 tulee olemaan mielenkiintoinen vuosi Nefalle sillä Nefa-Helsinki Ry täyttää juhlittavia vuosia. Tuleva vuosijuhla tulee siis kaikella todennäköisyydellä olemaan muhkeampi ja kuohkeampi kuin koskaan aiemmin. Ehkä jopa sitsivastaavalle olisi uudessa hallituksessa tarvetta…

Nefan hallitus on matalan kynnyksen paikka. Aiempaa kokemusta ei vaadita kuin muutamalta pestiltä. Kuka tahansa on siis tervetullut liittymään tähän iloiseen seurueeseen. Tehdään ensi vuodesta vielä parempi kuin mitä kuluva vuosi on ollut!

Vuoden 2014 tiedottaja (ja vähän-niinkuin-blogivastaava) kiittää ja kumartaa. Ensi vuonna saadaankin sitten tiedotuksia joltain muulta, mutta viestit tulevat olemaan aivan yhtä tärkeitä eli tarkkail… siis lukekaa postianne!

Pusuja ja haleja!

-Mirkka-

Julkaistu Kategoriat Yleinen

Vastaa