Napakaira hakee toimittajia ja kirjoittajia!

NAPAKAIRA 2017 hakee TOIMITTAJIA ja KIRJOITTAJIA!

Jatkuuko Napakairan tarina tänä vuonna? Se riippuu teistä! Viime vuodesta poiketen Napakaira tarvitsee nyt kokonaisen TOIMITUSTIIMIN. Tämän lisäksi tarvitaan toimituksen ulkopuolisia KIRJOITTAJIA (sisältäen myös piirtäjät, valokuvaajat yms.) pureutumaan erilaisiin aiheisiin innolla. Jos tahdot mukaan toimittajaksi, lue alta enemmän ja ilmoittaudu TAMMIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ päätoimittaja Saariselle sähköpostitse (toni.saarinen@helsinki.fi) tai FB:n kautta.

1) Toimituksessa kaikki osallistuvat periaatteessa kaikkeen: mainostajien etsimiseen, kirjoittajien kosiskeluun, ideointiin, omien materiaalien tuottamiseen, oikolukuun ja taittoon. Omia kiinnostuksen kohteita pääsee painottamaan, mutta varsinkin rahoituksen järjestämisessä tarvitaan kaikkien apua. Toimituksen kesken pyritään pitämään kokouksia ainakin kerran kuussa. Projektiin voi lähteä mukaan täysin ilman aiempaa kokemusta, tärkeintä on sitoutuminen projektiin. Samalla oppii lehden julkaisun kaikki vaiheet!

2) Jos haluat vain ylipäätään tuottaa materiaalia lehteen, ryhdy hautomaan ideoita pääkopassa! Yksityiskohtaisemmat kirjoituskutsut tulevat myöhemmin riippuen siitä, millainen toimituskunta saadaan kasaan. Ideaalitilanteessa tänä vuonna julkaistaan neljä teemanumeroa, kaksi keväällä ja kaksi syksyllä. Päätoimittajalle voi kuitenkin tarjota jo aiemminkin suunnitelmia, luonnoksia tai mikäjottei valmiitakin tekstejä teemoja miettimättä – kaikki auttaa. Tekstit voivat olla erittäin lyhyitä (pakinoita, pohdintoja, jonkin yksittäisen ilmiön esittelyjä) tai sitten pidempiä artikkeleja, esimerkiksi se paras kirjoittamasi essee, joka ansaitsee huomiota! Päätoimittaja toivoisi myös näkevänsä tänä vuonna novelleja tai vaikkapa raapaleita (tarkalleen 100 sanan pituisia kertomuksia).

Osallistukaa, inspiroitukaa! Pidetään Nefa näkyvillä! 

Vastaa