Kuuleeko Turku? Helsinki tulee!

Hei kaikki!

Illat alkavat lyhentyä ja syksy näyttää jo parhaimpia puoliaan kellastuvine lehtineen ja pimenevine iltoineen. Syksy saapuu myös Turkuun ja lisämausteena paikalle saapuvat 21. syyskuuta kulttuurintutkijat Helsingistä saakka! Seuraava kappale suora lainaus tapahtuman Facebook -sivulta. 

”21.9. NEFA Helsinki järjestää ekskursion Turkuun tutustumaan Kutu ry:n kulttuurintutkijoihin! Luvassa on ainakin museokierros ja illalla Kutun isännöimät bileet sekä vegaaninen brunssi seuraavana päivänä.

Kokoonnumme yhteen tasan kello 12 Turun yliopiston bussipysäkillä Hämeenkadulla, mistä siirrymme lounaalle Assarin Unicaan. Lounaan jälkeen vierailemme historian ja nykytaiteen museo Aboa Vetus & Ars Novassa. Aikaa jää vielä tutustua kaupunkiin ennen illan bileitä!

PERJANTAI
12 Kokoontuminen ja lounas Assarin Unicassa (Rehtorinpellonkatu 4)
13 Aboa Vetus & Ars Nova
http://www.aboavetusarsnova.fi/fi
17-> Bileet Keltaisella talolla Sirkkalan kasarmilla (Kaivokatu 12)
https://www.facebook.com/events/540689533056083/

LAUANTAI
12-15 Brunssi Keltaisella talolla

NEFA avustaa matkakuluissa ja museoiden pääsymaksuissa osallistujien määrästä riippuen. Lisää ohjelmaa on mahdollisesti tulossa, joten seurailkaa myös tapahtuman keskusteluosiota!

PS. Jos kaipaat yöpaikkaa Turusta, ota yhteyttä Kutun hallitukseen esim. Facebookissa tai sähköpostitse (kutu-hallitus@lists.utu.fi)”

Ottakaa siis rohkeasti kulttuurintutkijat rohkea ja utelias mieli ja suunnatkaa NEFA-Helsingin matkaan kohti Turkua.

 

Vastaa