Pysyhän kärryillä!

Hei hoi hai!

Allekirjoittaneen ilta sujui varsin mallikkaasti Kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden CV-klinikalla, jonka NEFA-Helsinki Ry, Museoalan ammattiliitto MAL sekä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU järjestivät. Tarjolla oli sparrausta CV:n tekoon, tietoa ammattijärjestöistä ja -liitoista ja asiantuntijoiden apua ja kommentteja työnhakuun. Tyhjin suin tai masuin tilaisuudessa ei tarvinnut olla vaan tarjolla oli herkkuja kuten pizzaa, salaattia, namuja ja suun kostukkeeksi virvokkeita ja viiniä. Ilta oli kaikin puolin onnistunut, NEFA kiittää!

     

Haluaisin muistutella teitä vielä NEFA:n loppuvuoden tapahtumista.

  • NEFA:n köyrimiset:  Ohjelma on tarkentunut sen verran, että klo 18:00 alkaen voi tapahtumapaikalle lipua. Mukaan voi pakata omia juomia ja mieluisia herkkuja. Pukukoodina on musta ja mikäli haluat osallistua kirjojenvaihtorinkiin, ota mukaan tarpeettomaksi jäänyt kirjasi! 

 

  • Firman pikkujoulut: NEFA, Mythos, Konteksti ja Fibula järkkäävät maan mainiot firman pikkujoulut raskaan bisneksillä täytetyn vuoden lopuksi. Pakkaa siis nyyttärieväät ja omat juomasi ja vedä bisnesmaailmaan sopiva outfittisi päälle ja saavu vuoden mahtaviin pikkujoulukarkeloihin kollegoidesi kanssa! 

 

  • KUKAn fuksisitsit: NEFA ja Konteksti järjestävät pizza-teemaiset sitsit fukseille.

 

  • NEFAn syyskokous: päivä ilmoitetaan myöhemmin! Tule mukaan, jos hallitustoiminta innostaa.

Vastaa