Napakaira 2021 on ilmestynyt!

Ainejärjestölehtemme Napakairan uusin numero on ilmestynyt!

Tällä kertaa lehden jutuissa liikutaan yliopistojen murroksen, kulttuurintutkijoiden työllistymisen, kaupunkituntemuksen, feministiliikkeiden, nykytaiteen sekä historiallisen muistin teemojen äärellä. Tiukkaa asiaa on keventämässä mm. Murrosajan luentobingo.

Tervetuloa julkkareihin! Tilaisuus järjestetään Thirsty Scholarissa to 11.11. klo 19 alkaen. Uunituoreiden lehtien lisäksi luvassa on vapaamuotoista hengailua ja rupattelua kaikkien aiheesta kiinnostuneiden kesken. Julkkarit on oiva tilaisuus verkostoitua monitieteellisesti, ilmaista kiinnostustaan lehden tekoa kohtaan tai vaikka vain tulla moikkaamaan nefalaisia! 🐻 Lisätietoja tapahtuman fb-eventissä: https://www.facebook.com/events/432626714968476

Julkkareiden jälkeen painetun lehden voi hakea itselleen keskustakampukselta Aleksandrian ja Cafe Portaalin lehtitelineiltä tai Topelian CII-rapun 2. kerroksesta.

Verkkolehti on nyt luettavissa osoitteessa https://issuu.com/napakaira/docs/napakaira-2021-web

Kiitos monipuoliselle kirjoittajajoukolle sekä lehden sponsoreille TAKU ry, MAL ry, Karjalan Sivistysseura sekä Via Karelia Tourist Route 🧡

– Peppi Kääpä, Napakairan päätoimittaja

Vastaa