Tunteen paloa tutkimukseen

Hellurei ja hellät tunteet!

Meillä ainakin on herännyt kaikenlaisia tunteita tänään amupäivällä. On ollut pientä kutinaa vatsanpohjassa, kun piti esitellä aikaansaamamme esitelmä muille. Oli mielenkiintoista  kuunnella myös muiden luomia esityksiä. Keskustelua ja tunteita on myös ilmennyt väsymiseen asti, kun olemme puineeet uutta oppimistehtäväämme.

Olemme tulleet hyvin toimeen ja yhteistyömme on muutenkin sujunut loistavasti.  Tuntuu kuin ajatuksemme kulkisivat samaa reittiä, koska yhteistyömme on todella saumatonta. Jokaiselle löytyy aina sopiva tehtävä ja pystymme hyödyntämään ryhmämme jäsenten osaamisen.

Kertokaa rakkaat kurssitoverit kuka teidän ryhmästänne on sormistaan näppärin ja kenellä juttu luistaa? 😉

Pedagogithan on meille kaikille sydämmen asia. Me olemmekin innokaasti lähteneet purkamaan aihetta. Keskustelu on rönsyillyt moneen suuntaan ja sitä on ollut välillä vaikeakin hallita.  Tulevina opettajina olemme ottaneet heti tutkivan työtavan osaksi toimintaamme, niin työssä kuin arjessa. Tunteen palossa kohti tulevaa.

Tutkikaa ihmiset!

Pedagogit!

 

 

 

One Reply to “Tunteen paloa tutkimukseen”

  1. Motivaatiosafkalla juttu luistaa kyllä ihan jokaiselta! Meilläkin on sujunut hyvin ja ideoita lentelee paljon. Välillä on vaan hankalaa kasata niitä kaikkia ajatuksia ja ideoita yhdeksi. Uskon, että juurikin se yhteinen kiinnostuksen kohde eli kasvatusala vaikuttaa siihen, että yhteistyö on helppoa ja kaikilta löytyy paljon intoa aiheeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *