Helikopterit esittäytyvät

Moi 

 Olemme kahdeksasta kotitalouden opiskelijasta ja kahdesta yleisen- ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoista koostuva porukka. Tieto, kokemus, mielenkiinto ja eriävät käsitykset ajoivat meidät yhteen ”Lasten paapomiselle on tultava stoppi” -lööpin ympärille.  

 Porukastamme löytyykin monenlaisia näkökulmia tähän otsikkoon ja helikopterivanhemmuuteen. Näkökulmamme ja heräävät kysymykset perustuvat niin henkilökohtaisiin kokemuksiin, äitinä oloon, helikopterivanhemman lapsena kasvuun ja yksinkertaisesti mielenkiintoon siitä, mitä on helikopterivanhemmuus ja paapominen. Yhteisenä nimittäjänä meillä kaikilla on kuitenkin se, että jokaisella on sanansa sanottavana lööppiin. Erilaisten mielipiteiden vuoksi blogitekstimme ja argumentaatiomme on varmasti mielenkiintoista seurattavaa!  

 Ryhmämme koostuu toisen tutkinnon suorittajista, töiden, perheen, matkustamisen ja univelan välillä tasapainottelevista yksilöistä sekä ensimmäistä yliopistotutkintoaan suorittamassa olevista opiskelijoista. Blogiimme väriä tuokin erilaiset elämäntilanteemme, sukupuolemme, ikäjakaumamme ja synnyinpaikkakuntamme. 

 Myös harrastuksia ja tietoa meiltä löytyy laidasta laitaan: täydellisen kakun leipominen ei tässä porukassa ole ongelma, kirjallisuus ja omien teosten tuottaminen on osalle ryhmästämme arkipäivää, iltaisin porukkamme urheilee 

–yksin tai yhdessä, tavoitteellisesti tai vähän rennommin ja musiikista huolehtii monilahjakkaat muusikkomme. Luonnollisesti rakastamme kaikki myös ruokaa, kuten ryhmän valtaosan opiskeluista voi päätellä.  

 Yhteisenä nimittäjänä meille kaikille toimii se, että olemme innokkaita, motivoituneita ja tuotteliaita yksilöitä, jotka porukkana muodostavat varmasti enemmän kun hyvän ryhmän! 

 Palaamisiin 

 

Tia, Anu, Emilia, Enni, Iida, Lotta, Maija, Minni, Sanna, Varpu ja Tommi  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *