Vapaampi Helsinki 5.10.2013 Suvilahden Kattilahallissa

vapaampi-helsinki-cover

Facebook-tapahtuma

Facebook-sivu

Vapaampi Helsinki 5.10. klo 11-18, Suvilahden Kattilahalli

Suvilahden Kattilahallissa tapahtuu lauantaina 5.10., kun noin 30 kaupunki- ja kulttuurimaantieteen sekä sosiologian opiskelijaa toteuttaa täysin uuden tapahtumakonseptin: Vapaampi Helsinki 2013 – tapoja kohdata ja tehdä kaupunkia.

Vapaampi Helsinki kannustaa tee-se-itse-kaupunkikulttuuriin ja kysymään, miltä kaupunki näyttää toisen silmin. Tapahtumassa on luvassa keskustelua kaupunkitilan käytöstä sekä työpajoja ja toimintaa. Voit tehdä neulegraffiteja rollaattoriisi tai longboardiisi, tutustua katuteatteriin tai opetella tekemään frontside ollien. Osallistu keskusteluihin ja leiki tulevaisuuden katupelejä. Piirrä kaupungin suurimmalle kartalle lempipaikkasi ja opi missä muut kaupunkilaiset liikkuvat. Ohjelmapäivityksistä ilmoitetaan sitä mukaan, kun ne varmistuvat. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikenikäisille kaupunkilaisille.

Millaisessa kaupungissa sinä haluaisit asua? Liiku, leiki, kohtaa, pysähdy ja keskustele.

Tule ottamaan tila haltuun.

Yhteistyössä:

RGB Oy
Tiedekulma
HYTKY
Vj Finland

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *