Vaikuta kevään opetusteknologiakursseihin Viikin kampuksella!

Koulutuskysely logoVerkkokyselyn avulla voit vaikuttaa siihen, mitä koulutuksia Viikin verkko-opetuksen tukihenkilöverkosto järjestää henkilökunnalle kampuksella kevään 2008 aikana. Kyselyyn voit vastata osoitteessa:

https://kampela.it.helsinki.fi/elomake/lomakkeet/7123/lomake.html

Syksyllä 2007 toteutettiin vastaava kysely, jonka tulosten perusteella toteutettiin kuvankäsittelyn perusteet -koulutus ja Wiki tutuksi –tilaisuus.

Keväällä 2008 järjestettävät opetusteknologiaan liittyvät henkilöstökoulutukset ratkaistaan myös verkkokyselyn avulla. Voit valita yhden tai useamman itseäsi kiinnostavan vaihtoehdon, joista kaksi eniten kannatusta saanutta toteutetaan. Järjestämme koulutuksia oman tukiverkoston voimin tai yhteistyössä opetusteknologiakeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Vastausaikaa on 4.2.2008 asti.

Kiitokset vastauksistanne!

Terveisin, Viikin verkko-opetuksen tukihenkilöt