Kesäloman kasvispiirakka

Hiphei!
Kasviskeskiviikko livahti torstain puolelle, ja tämän reseptin ja pienen myöhästelyn myötä blogi siirtyy kesälomalle! Palaamme jälleen hellan äärelle
syksyn tullen.
Tämä maukas kasvispiirakka sopii hyvin kesälomatunnelman kruunaajaksi, sillä parhaimmillaan se on tietenkin tuoreista, kotimaisista kesäkasviksista valmistettuna.
**
Kesäloman kasvispiirakka 
Tarvitset:
– Valitsemasi piirakkapohjan
– Täytteeseen:
Kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia ja paprikaa kuullotettuna. Määrät riippuvat hieman piirakkavuoan koosta, perusvuokaan sopii ehkä noin 1 iso sipuli, pari valkosipulin kynttä ja reilu puolikas paprikaa ja reilu puolikas kesäkurpitsaa.
Lisäksi fetajuustoa 100-200g murusteltuna ja 1dl mustia oliiveja pilkottuna.
Sekoita täytteen aineet yhteen ja kaada piirakkapohjan päälle. Lisäksi valmista munakermaseos: 2 kananmunaa, 2dl kermaa, rkl yrttisekoitusta ja hieman mustapippuria.
Kaada täytteen päälle
Paista 200 asteessa noin 40-50 minuuttia.
***
Aurinkoista kesää kaikille ja kiitos kun olette seuranneet blogia kevään ajan! Nähdään syksyllä!
Iloisin terveisin,
Sini ja Sofia
Ympäristövaliokunnan tiedottajat